Ο Κωνσταντίνος παρατηρεί με ανησυχία την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ της Ισμήνης και του Άρη, αλλά παραμένει ψύχραιμος για την ώρα. Η Ισμήνη νιώθει ανασφάλεια σχετικά με τη συνεργασία της με τον Άρη, όμως παρά τις αμφιβολίες του, ο Κωνσταντίνος είναι δίπλα της για να την υποστηρίξει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Τελικά αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Άρη, κι εκείνος αντιδρά με έντονο ενθουσιασμό. Της εκφράζει τη χαρά του, λέγοντάς της ότι πρέπει να το γιορτάσουν, ενώ ο Κωνσταντίνος βλέπει τον υπερβολικό ενθουσιασμό του Άρη και την προσοχή του προς την Ισμήνη.

Καθώς η σχέση μεταξύ της Ισμήνης και του Άρη εξελίσσεται, εκείνος εξακολουθεί να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την Ισμήνη. Ο Κωνσταντίνος ανησυχεί και εκνευρίζεται από τον τρόπο που ο Άρης προσεγγίζει την γυναίκα του και την προειδοποιεί.

Από την άλλη, η Ισμήνη δεν πιστεύει πως ο Άρης την φλερτάρει, όπως της λέει ο Κωνσταντίνος, όμως δίνει βάση στις ανησυχίες του άντρα της. Αργότερα, ο Άρης και η Ισμήνη ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα, με την Ισμήνη να είναι χαρούμενη αλλά και υποψιασμένη.

Στο μεταξύ, ο Άρης εξακολουθεί να είναι διαχυτικός και ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται. Και τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, οι φόβοι του επιβεβαιώνονται όταν ο Άρης αρχίζει να προσεγγίζει την Ισμήνη ερωτικά. «Μου αρέσεις από την πρώτη στιγμή που σε είδα», της λέει και πάει να την φιλήσει. «Μην τολμήσεις να ξαναβρεθείς μπροστά μου, αλήτη», του απαντά, τον χαστουκίζει και φεύγει για τη Μάνη.