«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 15-16

Το μενού της Σοφίας θα ενθουσιάσει όλη την παρέα, στο δείπνο στο σπίτι του Νικόλα… Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον AΝΤ1. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

Ο Πρώτος Από Εμάς 15/11 Επεισόδιο 16

Οι υποψίες του Άλκη, αρχίζουν να μεγαλώνουν επικίνδυνα και το μυστικό της Κάτιας κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, ενώ η Έλσα κόβει τις γέφυρες με τον Τάσο, μετά το ψέμα του.

Η Σοφία παίρνει μια δύσκολη απόφαση που θα της κοστίσει. Η Έλενα έρχεται αντιμέτωπη με μια άκρως δυσάρεστη έκπληξη στην εφαρμογή γνωριμιών, που θα την βγάλει εκτός εαυτού.

Θα καταφέρει ο Νικόλας να τηρήσει όλα όσα αποφάσισε στην ψυχοθεραπεία; Μια ανακάλυψη, θα οδηγήσει τον Έβαν στο συμπέρασμα ότι κάτι τρέχει πίσω από την πλάτη του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μάζωξη της παρέας στο σπίτι του Νικόλα, μετά από καιρό, επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Ο Πρώτος Από Εμάς 16/11 Επεισόδιο 17

Το μενού της Σοφίας θα ενθουσιάσει όλη την παρέα, στο δείπνο στο σπίτι του Νικόλα, όπου θα γεννηθεί η ιδέα του ξεκινήματος μιας δική της επιχείρησης. Ο Νικόλας συνεχίζει τις συνεδρίες στην ψυχοθεραπεία, ενώ η Κάτια προσπαθεί να κρύψει από όλους την εγκυμοσύνη της.

Η Έλσα έρχεται πιο κοντά με τον Μάριο και αποφασίζει να βοηθήσει την Σοφία στην επιχείρηση της. Η ξαφνική απόφαση της Χριστίνας να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι θα ξαφνιάσει τον Φίλιππο, την ώρα που Αθηνά και Άλκης αρχίζουν να γίνονται φίλοι. Η ξαφνική αδιαθεσία της Κάτιας θα κινήσει τις υποψίες του Άλκη και του Έβαν. Θα αποκαλυφθεί το μυστικό της;