Η Άννα δέχεται μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση για να εμφανιστεί ως τραγουδίστρια σε ένα νυχτερινό κέντρο. Παρόλο που ο Πότης δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος με την ιδέα, εκείνη εξετάζει σοβαρά την πρόταση «Τι λες κορωνίτσα μου; ούτε να το σκέφτεσαι», της λέει και λίγο αργότερα μαζί με τον Αποστόλη προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη.

Η Ειρήνη έχει έναν άσχημο καβγά με την Ασπασία μετά από τη σοκαριστική αποκάλυψη και παίρνει το μέρος του Δημοσθένη. Ο Κουράκος και η Δήμητρα αποκαλύπτουν σταδιακά τη σχέση τους, ενώ ο Χρήστος παραδίδεται στο πάθος του για την Αριάδνη, όμως σύντομα βασανίζεται από τις τύψεις του για την απιστία του.

Παράλληλα, η Ιουλία αποκαλύπτει στον Μάνο και τον Ισίδωρο ότι περιμένει το παιδί του Στάθη, λέγοντας τους ότι σκοπεύει να φύγει από τη Μάνη μέχρι να γεννήσει. Από την άλλη, ο Παρασκευάς χωρίζει με τη Θεοδώρα, και η Μαργαρίτα προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Η Ασπασία, αποφασισμένη, ζητά διαζύγιο από τον Δημοσθένη και πηγαίνει στον Λυκούργο: «Θέλω να αναλάβεις να μου βγάλεις το διαζύγιο με τον Δημοσθένη, σε παρακαλώ», του λέει, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, όταν βρίσκει τυχαία την Δήμητρα στο δρόμο τις μιλάει άσχημα για τον τρόπο που φέρθηκε στον Ορέστη. Σε μια στιγμή παροξυσμού, η Αριάδνη χτυπάει την πόρτα της Ιουλίας και της μιλά με σκληρά λόγια.