Ο Αποστόλης, αφού κατορθώνει να διαφύγει από την ενέδρα της αστυνομίας, επιστρέφει στη Μάγια, η οποία αποτελεί το μοναδικό άτομο που του έχει απομείνει και μπορεί πραγματικά να εμπιστευτεί.

Αισθάνεται βαθιά απογοήτευση από την προδοσία του γιου του και βρίσκει καταφύγιο στη συντροφιά της Μάγιας. Μεταξύ τους αναπτύσσεται ένας νέος έρωτας, μια σχέση που φαίνεται να είναι γεμάτη ελπίδα και πάθος.

Ωστόσο, η ευτυχία τους δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο Φώτης έχει συμφωνήσει με τη Βικτώρια να βρει τον Αποστόλη και να τον παραδώσει σε αυτήν.

Όταν ο Φώτης εντοπίζει τον Αποστόλη, αντιλαμβάνεται ότι έχει ενώπιόν του την τέλεια ευκαιρία να εκτελέσει το σχέδιό του. Έτσι, αποφασίζει να επιτεθεί με μαχαίρι. Ωστόσο, στην κρίσιμη στιγμή, η Μάγια πετάγεται μπροστά στον Αποστόλη για να τον προστατεύσει και δέχεται εκείνη τη μαχαιριά.

Σοκαρισμένοι, ο Αποστόλης και ο Φώτης παρακολουθούν τη Μάγια να σωριάζεται αιμόφυρτη στο πάτωμα σε κρίσιμη κατάσταση, με τον Αποστόλη να αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα της κατάστασης και τον Φώτη να καταλαβαίνει ότι οι πράξεις του έχουν απρόβλεπτες και τραγικές συνέπειες.