Η Μάγισσα Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Οι εξελίξεις στη σειρά συναρπάζουν, αφού φέρνουν στο φως πολλές δραματικές αλήθειες που θα διαμορφώσουν το τέλος της πλοκής. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, αλλά η αγωνία μας αυξάνεται με τις ανατροπές που έρχονται.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ένα βήμα πριν το φινάλε

Αυτήν την εβδομάδα, θα παρακολουθήσουμε το φρικιαστικό τέλος της Πολυξένης στον Πύργο των Λασκαραίων, καθώς θα ομολογήσει τη δολοφονία του βρέφους, με ανατριχιαστικό τρόπο. Παρά ταύτα, δεν θα αποκαλύψει την πραγματική αυτουργό, τη Δαμιανή, και θα πνιγεί από τις τύψεις. Η Μεταξία, όμως, είναι πεπεισμένη ότι η Δαμιανή έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να δολοφονήσει το βρέφος.

Από αυτήν τη στιγμή και μετά, κάθε επεισόδιο θα φέρνει νέες ανατροπές και αποκαλύψεις για τους χαρακτήρες. Θα ακολουθήσουν και άλλοι θάνατοι, με τη σειρά να πλησιάζει προς το τέλος της. Η αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί συνεχίζεται, καθώς προβλέπεται ότι κάθε χαρακτήρας θα έχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη. Ποιος θα είναι ο επόμενος χαρακτήρας που θα αντιμετωπίσει τον θάνατο; Ποια μυστικά ακόμη κρύβονται στα βάθη των χαρακτήρων; Ποιος θα αποκαλύψει την επόμενη συγκλονιστική αλήθεια; Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι χαρακτήρες στις εξελίξεις που έρχονται;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ