Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Ιπποκράτη στο γραφείο του, παρουσιάζοντας μια νέα πρόταση για ανέλιξη στην υπηρεσία του. Εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την προαγωγή του στο λιμενικό και δεν διστάζει να υποδηλώσει ότι είχε το μερίδιό του σε αυτήν.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Παντελίδης δελεάζει τον Ιπποκράτη

Αναφέρει τη σημασία της συνεργασίας τους, τονίζοντας τα οφέλη που θα προκύψουν για την πατρίδα και τον κύριο Βασιλείου. Επιμένει πως με τη βοήθειά του θα μπορούσε να αποκτήσει ακόμα υψηλότερη θέση, προτρέποντάς τον να μαρτυρήσει υπέρ του στη δίκη για το ναυάγιο. Τον παροτρύνει να παρουσιάσει τον καπετάνιο ως άπειρο και να επισημάνει τις ακαταλληλότητες των συνθηκών της ημέρας του δυστυχήματος.

Στο μεταξύ, πριν επιστρέψει η σύζυγός του, η Ειρήνη, ο Παντελίδης δίνει συμβουλές στον Ιπποκράτη. Του επισημαίνει ότι δεν πρέπει η γυναίκα του να παραμένει θύμα, αλλά να αντιμετωπίσει τη ζωή με ανδρεία. Επίσης του εξηγεί ότι θα ήταν καλύτερα για την Ειρήνη να κοιτάει μόνο μπροστά και να τα ξεχάσει όλα. «Εγώ πώς ξέχασα τα φρονήματα του μακαρίτη του πεθερού σας;» τον ρωτά, τον συγχαίρει και πάλι και του λέει ότι θα τα πουν ξανά σύντομα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ