Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Ιάσονα και δίνει τις μετοχές στον Μάρκο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η εκδίκηση της Μαργέτας…

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα βρίσκονται σε σύγκρουση μετά την επιστροφή της ερωμένης του Γιώργου Δεμερτζή, φέρνοντας τη σχέση μητέρας και γιου σε κρίση.

Στον επόμενο κύκλο της σειράς “Έρωτας φυγάς”, σύμφωνα με το περιοδικό Tivi Σίριαλ, θα αποκαλυφθεί ότι ο Γιώργος Δεμερτζής είχε μια σχέση εκτός γάμου. Αυτό το γεγονός θα φέρει τεράστιες εντάσεις ανάμεσα στη Μαργέτα και τον Ιάσονα, όταν αυτή διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει δεσμό με αυτήν τη γυναίκα και μάλιστα της έχει φέρει και τα εγγόνια της, προσπαθώντας να τα απομακρύνει από τη δική τους οικογένεια. Όταν η Μαργέτα αντιμετωπίζει την ερωμένη του συζύγου της, της λέει πως πρώτα της “έκλεψε” τον σύζυγο και τώρα προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τον γιο της.

Η απάντηση της γυναίκας είναι ότι είχε μια έντονη σχέση με τον Γιώργο, αλλά η ζήλια της Μαργέτας δεν την άφησε να δει την πραγματικότητα. Η Μαργέτα θέλει να ξέρει πώς επανήλθε στη ζωή του γιου της, και η γυναίκα της εξηγεί ότι ο γιος της την επισκεπτόταν από την ηλικία των 17 ετών μαζί με τον πατέρα του και ήταν εκεί γι’ αυτήν όταν ο Γιώργος πέθανε, λειτουργώντας σαν δεύτερη μητέρα για τον νεαρό. Αντιμετωπίζοντας αυτήν την αποκάλυψη, η Μαργέτα είναι σοκαρισμένη και απογοητευμένη από τον γιο της και αποφασίζει να πάρει μέτρα εναντίον του.

Την επομένη, όταν ο Ιάσονας επιχειρεί να επιστρέψει στο σπίτι, βρίσκει φρουρούς που τον εμποδίζουν. Η Μαργέτα τον προειδοποιεί: «Μόνο αν αλλάξεις στάση, θα επιτραπεί η είσοδός σου εδώ», και την ίδια στιγμή παίρνει το όπλο της και το στρέφει εναντίον του. Ο Ιάσονας μοιράζεται την τραυματική εμπειρία με τη μητριά του, μη μπορώντας να πιστέψει ότι η δική του μητέρα θα κινηθεί κατά του με τέτοιο τρόπο.

Η Μαργέτα, στη συνέχεια, δρα ακόμη πιο αποφασιστικά: αλλάζει τον τίτλο της επιχείρησης, αναλαμβάνει τον έλεγχο και διαθέτει τα πράγματα του πρώην συζύγου της σε άπορους.

Σε αντίθεση με αυτό, ο Ιάσονας καυχιέται για την ερωμένη του πατέρα του, δηλώνοντας: «Αυτή ήταν η γυναίκα που αγάπησε ο πατέρας μου, αλλά ποτέ δεν έγινε Δεμερτζή λόγω της Μαργέτας». Οι φίλοι του τον παρακινούν να είναι πιο συγκρατημένος, υποστηρίζοντας ότι στενοχωρεί ανεπανόρθωτα την μητέρα του. Η κίνηση που θα σοκάρει τη Μαργέτα είναι όταν ανακαλύπτει ότι ο Ιάσονας αγόρασε ένα σπίτι για την ερωμένη του συγχωρεμένου του άντρα της. Με οδηγό την εκδίκηση, αποφασίζει να κάνει τον Μάρκο, τον μεγαλύτερο αντίπαλο του Ιάσονα, συνέταιρο στην επιχείρηση.

Σε αυτό, ο Ιάσονας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό! Η εταιρεία ανήκε στον πατέρα μου». Όταν ο Μάρκος προσπαθεί να μεσολαβήσει, οι δύο άντρες έρχονται σε σύγκρουση.