Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Βασίλης, ο αστυνομικός, συνάδερφος του Στέφανου, πάει στο σπίτι του Χριστόφορου και του παραδίδει μια κλήση να παρουσιαστεί άμεσα στο τμήμα…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 49

Στα προηγούμενα επεισόδια: η Κρίστια λέει στο Μάρκο για την ξαφνική εμφάνιση του Δημήτρη, του φίλου του Παύλου απ΄ το σχολείο και την παράξενη αντίδραση του Παύλου, όταν τον είδε στο καφέ. Αποφασίζει να ψάξει τον Δημήτρη για να μάθει περισσότερα για τη σχέση τους με τον Παύλο στο παρελθόν. Η Σοφία λέει στην Ειρήνη για την περίεργη συμπεριφορά της Έλενας, που ήταν επιθετική μαζί της και την παρακαλεί να μείνει μακριά της, ενώ παράλληλα, περιμένει μια έκπληξη τον Χριστόφορο, ενώ είναι έτοιμος να φύγει απ΄ την εταιρία…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 10/9 Επεισόδιο 49

Ο Στέφανος λέει στο Νικόλα για την κουβέντα του με τη Χάρις. Ότι της εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους δεν έχει πει ακόμα στην Αμάλα για την υιοθεσία και η Χάρις τους κατάλαβε. Και όχι μόνο, ήταν πρώτη φορά και πιο φιλική μαζί του. Ο Νικόλας, όμως, αντί να χαρεί, του λέει πως έχει καταλάβει πως η Χάρις τον γουστάρει.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στον Χριστόφορο και τον προειδοποιεί για την επίθεση και τις απειλές της Έλενας και η Σοφία την ακούει να του μιλάει στο τηλέφωνο. Μετά το τηλεφώνημα, η Σοφία κάνει μια ακόμα απόπειρα να κρατήσει την Ειρήνη μακριά απ΄ τον Χριστόφορο, που καταλήγει σε έντονο καυγά μεταξύ τους.

Ο Θέμης λέει στη Χριστίνα ότι πήγε στην αστυνομία και είπε ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου κι η Χριστίνα ανησυχεί, αν θα το έμαθαν η Ειρήνη και ο Μάρκος.

Ο Βασίλης, ο αστυνομικός, συνάδερφος του Στέφανου, πάει στο σπίτι του Χριστόφορου και του παραδίδει μια κλήση να παρουσιαστεί άμεσα στο τμήμα γιατί έγινε μια καταγγελία εις βάρος του, αλλά, δεν του λέει περί τίνος πρόκειται. Παράλληλα, η Έλενα είναι αποφασισμένη να κάνει την τελική κίνηση για να εκδικηθεί τον Χριστόφορο.