Στην τηλεοπτική σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς“, φαίνεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη αναπάντεχες εκπλήξεις, με τον Χρήστο να σκοπεύει να δώσει τέλος στον γάμο του με την Αφροδίτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Χρήστος είναι σε πορεία να τερματίσει τον γάμο του, καθώς έχει παρασυρθεί από την κρυφή σχέση του με την Αριάδνη. Παρόλο που έχει κάνει δεσμεύσεις προς τον Λυκούργο και αισθάνεται ένοχος για τη γυναίκα του, δεν μπορεί να σταματήσει τη σχέση αφού συνεχώς την σκέφτεται.

Το γεγονός ότι συνεργάζονται μεγαλώνει την αδυναμία του να την ξεπεράσει. Αν και προσπαθεί να την αποφεύγει και να της δείχνει ότι δεν θέλει να συνεχίσουν την παράνομη σχέση τους, οι δυο τους τελικά βρίσκονται μαζί και αναγνωρίζουν την αδυναμία τους να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο.

Για αυτό, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Χρήστος στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”, της αποκαλύπτει ότι θα ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη, για να μπορέσουν να είναι μαζί δημόσια, χωρίς την ανάγκη να κρύβονται.

Οι εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» προβλέπονται ανατρεπτικές, καθώς το ζευγάρι της Αριάδνης και του Χρήστου θα διαλυθεί λόγω απροσδόκητων δυσάρεστων καταστάσεων.

Ο Χρήστος προσπαθεί να απομακρυνθεί από την Αριάδνη, επειδή αισθάνεται ενοχές για την Αφροδίτη που τον αγαπάει πολύ και δεν γνωρίζει τι γίνεται πίσω από την πλάτη της.

Ωστόσο, δηλώνει ανίκανος να αντισταθεί στην καθημερινή προσπάθεια της Αριάδνης να τον πλησιάσει. Έτσι, είναι προφανές ότι το πάθος που τους συνδέει είναι τόσο έντονο που τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει σε απόσταση.

Ο Χρήστος, κάποια στιγμή, αποφασίζει να σταματήσει την υποκρισία απέναντι στη σύζυγό του και αποφασίζει να αποκαλύψει στην Αφροδίτη την απόφασή του να διαλύσει τον γάμο τους.

Καθώς πλησιάζει να της το αποκαλύψει, τηλεφωνεί κάποιος και ανακοινώνει στην Αφροδίτη ότι η αγαπημένη της γιαγιά Ευτέρπη πέθανε. Μπροστά στη σοκαριστική είδηση, ο Χρήστος αναβάλλει τη συζήτηση για τον χωρισμό τους.

Στο μεταξύ, μετά την κηδεία της γιαγιάς, η Αφροδίτη αποκαλύπτει ότι έχει κληρονομήσει μεγάλη περιουσία από εκείνη. Η Αφροδίτη αποφασίζει να δώσει όλη την κληρονομιά της σε ένα φτωχό παιδί, αλλά ο Κωνσταντίνος της εξηγεί ότι μπορεί να τη δώσει μόνο αν το υιοθετήσει.

Δείχνοντας τον θαυμασμό του για την Αφροδίτη, ο Χρήστος τελικά αποφασίζει να παραμείνει στον γάμο του και να αποδεχτεί ότι δεν υπάρχει μέλλον για εκείνον και την Αριάδνη, ανακοινώνοντας το τέλος της σχέσης τους.