Σασμός: Ο Αντρέας Βρουλάκης μπουκάρει στο νοσοκομείο και σαπίζει στο ξύλο τον Μαθιό… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Τα πάνω κάτω…

Τα πάνω κάτω έρχονται, αφού ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται απροσδόκητα στην Άνω Ποριά, αναταράσσοντας τον καθημερινό ρυθμό της ζωής όλων. Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της δραματικής σειράς “Σασμός” του ALPHA, φέρνει ανατροπές που σείουν κυριολεκτικά τα θεμέλια. Ήδη σας έχουμε ενημερώσει για την άφιξη του πρωτοξάδελφου του Παύλου Βρουλάκη στην Κρήτη.

Ωστόσο, η παρουσία του δεν θα είναι ειρηνική, αλλά έρχεται αποφασισμένος να προκαλέσει πόνο και να εκδικηθεί. Τον απασχολούν οι Σταματάκηδες, οι οποίοι στα μάτια του φέρουν την ευθύνη για τις δυστυχίες της οικογένειάς του. Είναι εξοργισμένος για την ύπαρξη του παιδιού της Αργυρώς και του Αστέρη, καθώς και για τον γάμο τους, και είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει έναν ατελείωτο πόλεμο. Έχει έναν μόνο στόχο: εκδίκηση.

Ο πρώτος του στόχος είναι ο Μαθιός. Αυτή τη στιγμή εκείνος είναι ευάλωτος λόγω του πυροβολισμού που δέχτηκε από τον Νικηφόρο. Παρά τον κίνδυνο, οι προσπάθειες των γιατρών σώζουν τη ζωή του. Παρότι αναρρώνει, ο Αντρέας αποφασίζει να τον πλησιάσει όταν είναι ακόμα αδύναμος. Η συνάντησή τους στο νοσοκομείο είναι φορτισμένη με οργή και αμηχανία.

Ο Αντρέας δεν κρύβει το μίσος του, εξοργίζεται για την κόντρα που έχει απασχολήσει την ζωή τους από παιδιά. Ο Μαθιός, εκπλήσσεται από την επανεμφάνισή του και τον ρωτά για τους λόγους που επέστρεψε. Η αντιπαράθεσή τους μετατρέπεται σε λογομαχία, καθώς ο Αντρέας εξαπολύει προσβολές κατά της οικογένειάς του Μαθιού, επιμένοντας να τους τραβήξει μακριά από τους Βρουλάκηδες.

Ο Μαθιός αντιδρά με θυμό στις βαριές κουβέντες του Αντρέα για την μητέρα και τον αδελφό του. Σηκώνεται από το κρεβάτι με όση δύναμη έχει κα απαιτεί να φύγει αμέσως, απειλώντας να καλέσει την αστυνομία. Παρόλα αυτά, ο Αντρέας δεν υποχωρεί, επιμένει στις προσβολές του, και η κατάσταση ξεφεύγει. Η ένταση αυξάνεται, και τελικά καταλήγουν σε ξύλο.

Μια νοσοκόμα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, παρεμβαίνει όταν ακούει τις φωνές τους και απειλεί κι εκείνη να καλέσει την αστυνομία. Έτσι ο Αντρέας αναγκάζεται να κάνει πίσω, αλλά η απόφασή του να προκαλέσει πόνο και να πάρει εκδίκηση δεν αλλάζει. Ο Αντρέας έχει έναν στόχο: να φέρει πόνο στην οικογένειά των Σταματάκηδων, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.