Η της ελιάς: Οι τραυματιοφορείς βάζουν στον Στάθη στο ασθενοφόρο, ο οποίος είναι χτυπημένος στο πρόσωπο και αιμορραγεί από τον ώμο του, ενώ η Δήτρα ανοίγει την πόρτα από το δωμάτιο που έχουν το αγοράκι κι αμέσως το παίρνει στην αγκαλιά… της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η γη της ελιάς: «Ευτυχώς η σφαίρα τον πήρε ξυστά και το τραύμα είναι επιφανειακό»

Ο Στάθης βγάζει το όπλο του μέσα στο σπίτι που έχουν το παιδί και απειλεί τον Ρουφουλέα και την Λιάνα. Ένας μπράβος έρχεται αθόρυβα και τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πέφτει κάτω ξερός. Αργότερα θα τον δούμε δεμένο σε μια καρέκλα:«Πες μας τι ξέρεις για μας! Εδώ θα μείνεις, μέχρι να τα ξεράσεις όλα! Πες τα με το καλό, γιατί υπάρχει και το άγριο..», ο Ρουφουλέας κάνει νόημα και ο μπράβος αρχίζει να τον δέρνει αλύπητα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί είναι κοντά στο σπίτι να κάνουν έφοδο και ο Κουράκος ενημερώνει τον εισαγγελέα:«Το σπίτι είναι περικυκλωμένο. Μέσα βνται ο Ρουφουλέας, μια συν του και ένας ή δυο μπράβοι. Δυστυχώς όπως σας έχω ήδη πει κύριε εισαγγελέα, εκεί είναι και ο Καπερνάρος.»

Ο εισαγγελέας διατάζει επέμβαση, οι αστυνομικοί μπαίνουν στο σπίτι και συλλαμβάνουν Ρουφουλέα και Λιάνα. Ο μπράβος προλαβαίνει και πυροβολεί όμως τον Στάθη στον ώμο αριστερά. Η Δήμητρα κι ο Βαγιάκος τον αφοπλίζουν ενώ ο Στάθης Καπερνάρος αιμορραγεί στον αριστερό ώμο πολύ!

Οι τραυματιοφορείς βάζουν στον Στάθη στο ασθενοφόρο, ο οποίος είναι χτυπημένος στο πρόσωπο και αιμορραγεί από τον ώμο του, ενώ η Δήμητρα ανοίγει την πόρτα από το δωμάτιο που έχουν το αγοράκι κι αμέσως το παίρνει στην αγκαλιά… της.

Ο Στάθης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο Βαγιάκος ενημερώνει τηλεφωνικώς τον αστυνόμο Κουράκο, για την κατάσταση του: «Αστυνόμε, μόλις τώρα μίλησα με τον γιατρό! Ευτυχώς η σφαίρα τον πήρε ξυστά και το τραύμα είναι επιφανειακό..όχι, απόψε θα τον κρατήσουν προληπτικά και θα κάνουν και κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Μήπως τα χτυπήματα έχουν κάνει κάποια εσωτερική ζημιά.. όλα πάνε καλά, θα μόλις ξημερώσει..», του λέει.

Πίσω στο αστυνομικό τμήμα οι ανακρίσεις έχουν ξεκινήσει με την Λιάνα, η οποία σπάει και αρχίζει να δίνει ονόματα του αδίστακτου κυκλώματος στην αστυνόμο Δήμητρα. «Η δικιά μας «κελάηδησε»!Εδώ έχω κάποια ονόματα και διευθύνσεις που μου έδωσε, αλλά δεν τα ξέρει όλα. Ο Ρουφουλέας όμως ξέρει τα πάντα! Αυτόν πρέπει να «σπάσουμε»!» λέει στον Κουράκο, ο οποίος έχοντας αυτά στα χέρια του, πείθε τον Ρουφουλέα να συνεργαστεί. Το βράδυ, ο Γιώργης λέει στην Ιουλία για τον τραυματισμό του Στάθη, κι εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την της και την ανησυχία της.