Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Σωτήρης βλέπει τον Φίλιππο να κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και αποφασίζει να εφαρμόσει το σχέδιό του. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ζητάει από τον Μάνο, διαζύγιο και αρχίζει να μαζεύει τα ρούχα της μέσα σε μια βαλίτσα. «Θα πάω στο δικό μου σπίτι»,του ανακοινώνει, κι εκείνος προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: το κακό προαίσθημα γιγαντώνετα…

Ταυτόχρονα, η σχέση του Πότη με την Άννα γίνεται επίσημη, ενώ ο Αποστόλης αντιδρά και ξεκαθαρίζει την θέση του. «Εγώ δεν πρόκειται να βάλω τον Πότη στο σπίτι μου σώγαμπρο. Πρώτα θα παντρευτείτε», τονίζει στην Άννα.

Από την άλλη, η Βασιλική βλέπει πάλι εφιάλτη με τον Φίλιππο, και το κακό προαίσθημα γιγαντώνεται, ενώ η Μαρίνα παραμένει ανένδοτη στις παρακλήσεις του Μάνου και ετοιμάζεται να μιλήσει στην Αγγελική για τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, ο Μάνος αποκαλύπτει τα συναισθήματά του με ειλικρίνεια: «Είσαι η ζωή μου, η μόνη γυναίκα που αγάπησα και δεν υπάρχει άλλη. Σου ζητώ συγγνώμη για όλα όσα έχουν συμβεί. Αν και έπρεπε να σου μιλήσω, φοβόμουν ότι θα σε ταράξω στην κατάστασή σου» της λέει σχεδόν κλαίγοντας.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος και η Αμαλία συνεχίζουν τις βόλτες τους στην Αθήνα, και η σχέση τους γίνεται ολοένα πιο δυνατή. Την ίδια ώρα, η Ασπασία συναντά την Χάιδω και της αποκαλύπτει: «Μίλησα στον Δημοσθένη για την Ειρήνη. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, με άκουσε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Αλλά δεν ξέρει τίποτα περισσότερο»…Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, οι εντάσεις ανάμεσα στην Αντωνία και την Αλκμήνη επηρεάζουν την απόδοσή τους στη δουλειά, και ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να τις επαναφέρει στην τάξη.