Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας, που βρήκαν, είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 31-32

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 1/9 Επεισόδιο 31-32

Η Χριστίνα βλέπει τη Λουίζα να κοιμάται στο κρεβάτι του Θέμη και έξαλλη ρωτάει τον Θέμη τι δουλειά έχει η Λουίζα εκεί. Η Λουίζα, που ακούει τον καυγά τους, όταν φεύγει η Χριστίνα, λέει στο Θέμη πως είναι καλύτερα να φύγει απ΄ το σπίτι του.

Η Χάρις συναντάει τον Πάρι Αδαμίδη, τον φίλο του Στέφανου απ΄ τη σχολή Αστυνομίας και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έγινε τότε που ο Στέφανος έδειρε τον συμφοιτητή τους, τον Λευτέρη Τρύφωνος.

Όταν η Χάρις φεύγει, ο Πάρις τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει για την επίσκεψη της.
Ο Μάρκος, που έχει μάθει ότι η αστυνομία ψάχνει το Φίλιππο για τη δολοφονία του Πολυβίου, πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει το Φίλιππο.

Η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως έφτασαν με τον Παύλο στην Κύπρο και δε βλέπει την ώρα να συναντηθούν ξανά.

Η Ειρήνη πάει να βγάλει βόλτα τον Μπεν και πάει προμήθειες στον Φίλιππο. Την ώρα, όμως, που είναι εκεί, ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στο Φίλιππο να δει, αν είναι καλά και κάτι αναπάντεχο κάνει τον Χριστόφορο να υποψιαστεί ότι ο Φίλιππος βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ΄ ό,τι πίστευε.

Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι ο Φίλιππος γύρισε στο σπίτι του και πάει και τον βρίσκει. Του λέει ότι ο Ηλίας είναι νεκρός κι ο Φίλιππος νευριάζει γιατί το σχέδιο του να βρει τον Χρυσοχόου χαλάει. Λέει στον Χριστόφορο ότι αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν του μένει παρά να πάει να παραδοθεί.

Η Μαρήλια πάει στο σπίτι, που κρύβεται ο Άρης, να του πάει προμήθειες παρ΄ όλο που ο Άρης της είπε να μην ξαναπάει εκεί.

Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας, που βρήκαν, είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου, αυτός που ο Ξένος πιστεύει ότι σκότωσε τον Πολυβίου και παγίδεψε τον Φίλιππο. Ο Άλκης αγχώνεται, επειδή, είναι αυτός ο ένοχος και λέει στον Στέφανο ότι πρέπει να το έκαναν ο Χριστόφορος με τον Φίλιππο.

Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο Φίλιππος έχει σκοπό να παραδοθεί.
Η Χάρις ψάχνει για τη ζωή του Νικόλα και μαθαίνει ότι ζει μόνος με τον γιο του. Παραξενεύεται γιατί δεν βρίσκει τίποτα για την γυναίκα του Νικόλα κι αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω.