Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Μιράντα ρωτά τον Χριστόφορο γιατί υποψιάζεται τη Βικτώρια. Καθώς η Βικτώρια τον πιάνει επ’ αυτοφώρω όταν ετοιμάζεται να βγει από το δωμάτιό της, δείχνει τη δυσαρέσκειά της για την εξήγησή του περί αναζήτησης βιβλίου.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Οι υποψίες του καίνε την Βικτώρια

Ο Χριστόφορος στέλνει το φάρμακο που βρήκε στο δωμάτιό της για εργαστηριακό έλεγχο και περιμένουν τα αποτελέσματα. Η Μιράντα επισκέπτεται το δωμάτιο του Χριστόφορου για να του μιλήσει. “Συγνώμη που ήρθα στο δωμάτιό σου, αλλά ήθελα να σου μιλήσω,” του λέει. Εκείνος απαντά: “Χαρά μου, αν μπορώ να σε βοηθήσω και δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.”

Τότε η Μιράντα αναφέρει ότι θέλει να συζητήσουν την επίσκεψή του στον Φώτη και του λέει ότι τον είδε. “Ήθελα να του μιλήσω, μετά απ’ ό,τι ισχυρίστηκε. Δεν είναι και μικρή η κατηγορία του για τη Βικτώρια,” αναφέρει ο Χριστόφορος. Η Μιράντα του απαντά: “Καταλαβαίνω, απλά μου είπε κάποια πράγματα που δεν ξέρω αν ευσταθούν,” εκείνος δείχνει να μην καταλαβαίνει. Τότε η Μιράντα του λέει: “Του φάνηκε πως έχεις και εσύ κάποιες υποψίες για τη Βικτώρια…”

Τι θα αποκαλύψουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για τη Βικτώρια; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ της Μιράντας και του Χριστόφορου μετά από αυτήν τη συζήτηση; Ποια άλλα μυστικά μπορεί να κρύβει η Βικτώρια και πώς θα επηρεάσουν την πλοκή της σειράς; Θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για τον Φώτη και τον ρόλο του στην υπόθεση;

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ