Σασμός εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας ταράξουν τον Αστέρη και την Αργυρώ. Μια νέα γυναίκα εισβάλλει στην Άνω Ποριά, ξεσηκώνοντας θύελλα συγκρούσεων στην περιοχή.

Σασμός εξελίξεις – Τον κάνει δικό της με κάθε κόστος

Η Σάντρα Μαραθάκη, φοιτήτρια ιατρικής με μια περίπλοκη προσωπικότητα, αφήνει το στίγμα της με το έντονο και απρόβλεπτο πνεύμα της. Μέσα από τη σειρά, η παρουσία της θα αναστατώσει τις ζωές του Αστέρη και της Αργυρώς, βυθίζοντας τους σε έναν τυφώνα συναισθημάτων. Καθώς ο Αστέρης και η Αργυρώ απολαμβάνουν τις ευτυχισμένες στιγμές τους, δημιουργώντας μια θερμή ατμόσφαιρα οικογενειακής ενότητας για τον γιο τους, μια αναπάντεχη παρουσία σπάει την αρμονία τους.

Η Σάντρα, αν και εξοικειωμένη με θέματα εθισμού στον τζόγο, δεν καταλαβαίνει τα όρια. Από τη στιγμή που πατάει το πόδι της στο χωριό, ο Αστέρης κερδίζει το ενδιαφέρον της. Αγνοώντας τις αποφάσεις του, προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή του, αγνοώντας τα συναισθήματά του για την Αργυρώ. Αν και ο Αστέρης έχει δηλώσει την αφοσίωσή του προς τη σύζυγό του, η Σάντρα δεν σταματάει. Έτσι, θα την δούμε να αγνοεί τα αισθήματά του, εντείνοντας τις αντιθέσεις στο ζευγάρι.

Αν και η Αργυρώ αντιλαμβάνεται τον έρωτα του Αστέρη για εκείνη, η παρουσία της Σάντρα την οδηγεί σε αναστάτωση και αμφιβολία. Η Σάντρα, με τον τρόπο που ενέργει, ρίχνει την ισορροπία τους σε κίνδυνο, αφήνοντας πίσω της μια παρένθεση απορίας και ανασφάλειας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ