Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Δαμιανή σχεδιάζει να σκοτώσει τη Θεοφανώ και το μωρό της, όπως αποκαλύπτουν πλάνα για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποκαλύπτοντας τη σκληρή της πλευρά.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Αυτό είναι το σχέδιο της Δαμιανής

Η Θεοφανώ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ελευθερία της και να ακολουθήσει τον Μάρκο στον Πύργο των Λασκαραίων, παίρνοντας μαζί το παιδί τους. Ωστόσο, αυτή η επιστροφή δεν φέρνει τίποτα καλό. Η Θεοφανώ αντιλαμβάνεται ύποπτα τη Δαμιανή και, με στοιχεία, φτάνει στο συμπέρασμα ότι είναι η υπεύθυνη για τη δολοφονία του βρέφους της Μεταξίας και που έδωσε την εντολή στην Πολυξένη. Ωστόσο, η Δαμιανή έχει τα δικά της σχέδια να απαλλάξει εντελώς τον πύργο απο τη Θεοφανώ και το μωρό.


Θα επιτύχει αυτό που σχεδιάζει; Με αυτήν την ανατροπή, η θέση της Θεοφανώς και του μωρού της βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η αντιπαράθεση μεταξύ των χαρακτήρων εντείνεται, δίνοντας νέα διάσταση στην πλοκή. Ποιος θα βγει νικητής σε αυτό το παιχνίδι εξουσίας και εκδίκησης; Οι επόμενες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν ακόμα περισσότερη ένταση και δράμα στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ