Το Ναυάγιο – Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται στο MEGA, θα παρακολουθήσουμε συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Παντελίδης συνδράμει τον Άγγελο στην αναζήτηση του υπευθύνου για τον τραγικό χαμό των γονιών του.

Το Ναυάγιο – Ο Αντώνης μπλέκεται στα δίχτυα της

Ο Γιώργης, μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων, προετοιμάζεται ενόψει της δίκης. Ο Μάκης, αντιμέτωπος με προβλήματα λόγω της χούντας, ζητά μια μεγάλη χάρη από τον Κλέωνα. Τα προβλήματα της Λαμπρινής επιδεινώνονται, καθώς αρνείται να επισκεφτεί γιατρό, με αναπόφευκτες τραγικές συνέπειες. Παράλληλα, η Φανή αποκαλύπτει στον Πέτρο τον πραγματικό λόγο της παρουσίας της και αυτός συνειδητοποιεί το μπλεξίματος στο οποίο βρίσκεται.

Εν τω μεταξύ, ο Ιπποκράτης αντιμετωπίζει την αντίσταση της Ειρήνης, η οποία δεν τον αντιλαμβάνεται ως μελλοντικό πατέρα του παιδιού της. Τέλος, ο Παντελίδης ανακαλύπτει ένα συνταρακτικό μυστικό που αφορά το παρελθόν του Γιώργη. Η εξέλιξη της πλοκής υπόσχεται ανατροπές και συγκινήσεις για τους θεατές της σειράς. Πώς θα αντιδράσει ο Άγγελος όταν ανακαλύψει τον υπεύθυνο για τον θάνατο των γονιών του; Θα καταφέρει ο Γιώργης και ο δικηγόρος των θυμάτων να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τη δίκη; Και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της Λαμπρινής μετά την αρνητική της στάση να δει γιατρό;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ