Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης δραματικής σειράς, ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ζήσουν στιγμές χαράς και ευτυχίας. Μετά από διάφορες δυσκολίες και αναταραχές, φαίνεται να έρχεται μια περίοδος ηρεμίας και αγάπης για το ζευγάρι.

Σασμός – Νέο μέλος στην οικογένεια Αργυρώς – Αστέρη

Ο Αστέρης προτείνει να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στην ευτυχία τους, προτείνοντας στην Αργυρώ να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί. Η Αργυρώ δέχεται με χαρά την πρόταση, αλλά με την προϋπόθεση να παντρευτούν πρώτα. Ωστόσο, η ευτυχία τους δοκιμάζεται όταν η Σάντρα εισέρχεται στη ζωή τους. Οι αναταράξεις που προκύπτουν από την παρουσία της Σάντρας φέρνουν κρίση στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Η ζήλια της Αργυρώς απέναντι στη Σάντρα δημιουργεί ένταση μεταξύ τους.

Παρά τις δυσκολίες, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αργυρώς φέρνει ανακούφιση και χαρά στον Αστέρη και την οικογένειά τους. Το νέο μέλος που ετοιμάζεται να έρθει φαίνεται να ενώνει ξανά το ζευγάρι και να φέρνει ευτυχία σε όλη την οικογένεια. Έτσι, πέρα από τις δυσκολίες και τις αναταράξεις, η Αργυρώ και ο Αστέρης ετοιμάζονται να υποδεχτούν με χαρά το νέο μέλος της οικογένειάς τους και να αντιμετωπίσουν μαζί τις προκλήσεις που θα φέρει η ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ