Ο Μανόλης, ο μοναδικός μάρτυρας του φόνου του Στεφανή που είχε δει τον Μαθιό να χρησιμοποιεί το όπλο του, τώρα αποφασίζει να βοηθήσει τον Μαθιό να βρει την έξοδο από τη φυλακή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Καταθέτει στον Αντώνη το άλλοθι που αποδεικνύει ότι ο Σταματάκης δεν ήταν παρών κατά την διάρκεια του φόνου. Το άλλοθι που παρέχει αρκεί για να πείσει τον Φραγκιαδάκη να ανοίξει την πόρτα του κελιού και να απελευθερώσει τον Μανόλη, επιτρέποντάς του να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό 7μέρεςTv, ο Ανδρέας βρίσκει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, που περιλαμβάνουν την εκδίκηση εναντίον της οικογένειας που είχε αιματοκυλίσει τους Βρουλάκηδες και είχε στερήσει τη ζωή από τον Λάζαρο.

Ο στόχος του είναι ο Μαθιός, και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να τον δει να πέφτει νεκρός, ανεξάρτητα από τον κίνδυνο που ενέχει αυτή η επιχείρηση.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να καθησυχάσει τον Αστέρη, που αναζητά απεγνωσμένα την Αργυρώ και τον γιο του. Η ίδια δεν έχει καμία ιδέα πού βρίσκεται η κόρη της, καθώς η Αργυρώ προτίμησε να κρατήσει κρυφό ακόμη και από τη μητέρα της τον τόπο καταφυγίου της, όταν έφυγε από την Κρήτη.

Η Μαρίνα, λοιπόν, αν και δεν έχει ενημέρωση για την ακριβή τοποθεσία της κόρης της στην Αθήνα, καταφέρνει να την εντοπίσει. Είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει τον λόγο που οδήγησε την Αργυρώ στο να φύγει μακριά.

Αντιλαμβάνεται ότι κάτι τραυματικό πρέπει να συνέβη, κάτι που ξύπνησε μέσα της οργή και πόνο, αρκετά ισχυρά ώστε να την απομακρύνουν από τον Αστέρη. Ωστόσο, δεν μπορεί να φανταστεί τη σοκαριστική αλήθεια.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Αστέρη, προσπαθεί να βρει την Αργυρώ και αυτή τη φορά δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει χωρίς αυτόν και τον γιο του. Ωστόσο, δεν έχει υπολογίσει την απρόσμενη ομολογία που είναι έτοιμη να έρθει και να ανατρέψει τις ισορροπίες.