Η Μάγισσα εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Μιχαήλ επιτίθεται καθημερινά στη Δαμιανή και απομακρύνεται από το πλευρό της, καθώς αποκαλύφθηκε η σχέση του Τζανή με τη Μεταξία, και ο Μιχαήλ έμαθε ότι η Δαμιανή είχε γνώση γι’ αυτό.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Γυρίζει πλάτη στην Δαμιανή

Αυτή η αποκάλυψη οδήγησε τον Μιχαήλ να απομακρυνθεί περισσότερο από τη σύζυγό του. Όμως, οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Η Πολυξένη ύποπτη για τη δολοφονία του βρέφους, και ο Μιχαήλ επιτίθεται στη Δαμιανή για την υπηρέτριά της. Ο Κανέλλος στέκεται στο πλευρό της Δαμιανής, κατακρίνοντας τη συμπεριφορά του Μιχαήλ. Αυτός, αδιαφορώντας, επιμένει στη δουλειά του και φαίνεται να πλησιάζει περισσότερο την Αναστασία.

Έχοντας χάσει την εμπιστοσύνη της Δαμιανής, απομακρύνεται από εκείνη και προσεγγίζει την Αναστασία. Ο Μιχαήλ και ο Μάρκος της δίνουν φωνή μέσα στον Πύργο. Η Δαμιανή, οργισμένη από αυτή την αλλαγή, αποφασίζει να μην παραμείνει αδρανής και να υιοθετήσει νέα, αδίστακτα σχέδια. Ωστόσο, το μόνο που της νοιάζει είναι ο Τζανής. Πώς θα αντιδράσει η Δαμιανή στην προσέγγιση της Αναστασίας προς τον Μιχαήλ; Ποια είναι τα σχέδια που σκαρφίζεται η Δαμιανή και πώς θα επηρεάσουν τους υπόλοιπους χαρακτήρες; Πώς θα αντιδράσει ο Τζανής στην εξέλιξη των γεγονότων;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ