Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα, που έχει μπει στο σπίτι του Χριστόφορου, ψάχνει κάποιο στοιχείο γι΄ αυτόν… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 23-24

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 28/8 Επεισόδιο 23-24

Ο Στέφανος πάει στο σπίτι του Νικόλα και του εξομολογείται την αγωνία του τι θ΄ απογίνει η Αμάλα, αν του συμβεί κάτι. Ο Νικόλας του λέει ότι θα είναι δίπλα του και θα τα καταφέρουν μαζί.

Την επομένη, ο Στέφανος ξυπνάει στο σπίτι του Νικόλα και βρίσκει ένα μήνυμα απ΄ τη Χάρις, που πέρασε απ΄ το σπίτι του και δεν τον βρήκε και τον πιάνει πανικός.
Ο Φίλιππος πάει στην εταιρία και βρίσκει εκεί τον Χριστόφορο, που του λέει τι έγινε με το Δώρο.

Ο Άρης με τη Λουίζα ετοιμάζονται να φύγουν, αλλά, η Λουίζα θέλει να περάσει πριν απ΄ το Θέμη να του πει ότι πρέπει να φύγει με τον Άρη. Ο Δώρος δεν την αφήνει, μαλώνουν κι ο Άρης μπαίνει ανάμεσα και λέει στο Δώρο να τους παρατήσει ήσυχους.

Ο Φίλιππος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, αλλά, εκείνη δεν του απαντάει. Η Σοφία παίρνει τον Φίλιππο και του λέει πως η Ειρήνη γύρισε σπίτι.

Ο Φίλιππος λέει στην Ειρήνη τι έγινε με το Δώρο κι ότι ο Χριστόφορος του είπε να φύγει για λίγο. Αλλά, θα είναι κάπου κοντά για να βοηθήσει τον Χριστόφορο, αν χρειαστεί. Η Ειρήνη του λέει να μιλήσει στον Στέφανο, αλλά, ο Φίλιππος της λέει πως δε θ΄ ανακατέψουν την αστυνομία.

Η Λουίζα έχει πει στο Θέμη τι έγινε και ότι πρέπει να φύγουν με τον Άρη. Ο Θέμης της προτείνει να μείνουν λίγο εκεί στο σπίτι του, μέχρι να σκεφτούν πού θα πάνε.

Ο Άρης βρίσκει τη Μαρήλια και τα βάζει μαζί της, επειδή πήγε και βρήκε τη Χριστίνα. Η Μαρήλια του εξηγεί για ποιο λόγο το έκανε, αλλά, ο Άρης σε ένταση, όπως είναι λόγω της κατάστασης με το Δώρο, της μιλάει απότομα και την πληγώνει.

Ο Άλκης λέει στον Στέφανο να πει στον Φίλιππο να τους πάει το όπλο του για εξέταση μήπως η σφαίρα που σκότωσε τον Πολυβίου ήταν απ΄ αυτό. Ο Στέφανος, όμως, δε βρίσκει το Φίλιππο πουθενά.

Η Έλενα, που έχει μπει στο σπίτι του Χριστόφορου, ψάχνει κάποιο στοιχείο γι΄ αυτόν, αλλά, την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος θυμάται ότι δεν πήρε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του Αντρέα και γυρνάει πίσω. Η Έλενα τον ακούει που μπαίνει, αλλά, είναι στο πάνω πάτωμα και δεν έχει από πού να φύγει.