Σασμός Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα. Η Στέλλα και ο Χρήστος ανυπομονούν για μια ευχάριστη βραδιά και αποφασίζουν να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον περισσότερο.

Σασμός Επεισόδια – Ξέρω το μυστικό – Χάρη σου κάνω που δεν μιλάω

Παράλληλα, η Θοδώρα αποδέχεται την πρόταση του Τόλη για ένα εικονικό γάμο, προκειμένου να διατηρήσει το παιδί, ακόμα και αν πρέπει να καταστεί αδιάφορη έναντι των αισθημάτων της για τον Γιώργο. Ο Παύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ερώτημα εάν πρέπει να βοηθήσει την Εύα ή όχι, καθώς ο Βαγγέλης προτείνει μια λύση. Και οι δύο πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σχέδιο δολοφονίας. Του αποκαλύπτει ότι έχει οργανώσει την απόδρασή της από το νησί με ένα ιδιωτικό σκάφος, από ένα απομονωμένο κόλπο, με προορισμό την Κύπρο.

Ταυτόχρονα, η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι γνωρίζει το μεγάλο μυστικό ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και το κρατάει κρυφό για χάρη της. Ο Παύλος, με τη βοήθεια του Βαγγέλη, καταδίδει την Εύα στις Αρχές. Ο Χρήστος καλεί τον Βαγγέλη στο γραφείο του και απαιτεί να μάθει την ακριβή πληροφορία που γνωρίζει. Η πραγματική ταυτότητα της Εύας αποκαλύπτεται, εκπλήσσοντας όλους, εκτός από τον εισαγγελέα, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση. Παράλληλα, ο Παύλος αντιμετωπίζει την οργή των Βρουλάκηδων, καθώς τους είχε αποκρύψει ότι η Εύα είναι η αδελφή του Ευθύμη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ