Ο Παράδεισος των Κυριών: Η ιστορία της Αμαλίας συνεχίζεται, όπως θα διαπιστώσουμε στον επόμενο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς που θα ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει, σύμφωνα με το περιοδικό TV24 ένα απροσδόκητο γεγονός είναι η εμφάνιση της αδελφής της που δεν φαίνεται να έχει καλές προθέσεις για εκείνη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Στέλλα…

Η Αμαλία επιλέγει να μην αποκαλύψει τίποτα στη Μιράντα, λαμβάνοντας υπόψη της τη συμβουλή της Ματούλας: «Σκέψου αν μπορείς να καταστρέψεις δύο ζωές», της είπε. Μετά την επαναλειτουργία του «Παραδείσου», η Αμαλία αναλαμβάνει ξανά την θέση της στον χώρο εργασίας της. Στο σπίτι, οι συνθήκες αλλάζουν όταν εμφανίζεται η Στέλλα, η κόρη της Ματούλας.

Στην αρχή, η Στέλλα έρχεται για να συναντήσει τη μητέρα της και να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην πόλη. Εφόσον δεν έχει άλλους συγγενείς, η οικογένεια των Μπουραντάδων την προσκαλεί να μείνει με αυτούς, βοηθώντας παράλληλα τη μητέρα της. Η Στέλλα, ωστόσο, έχει άλλα σχέδια. Έρχεται από την επαρχία με στόχο να βελτιώσει την κοινωνική της θέση. Παρόλο που είναι αδελφή της Αμαλίας, μέσα από την άνεση που βιώνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, αλλά και βλέποντας τη ζωή της Αμαλίας, αρχίζει να τη ζηλεύει.

Η Στέλλα αισθάνεται ότι δεν είναι δίκαιο αυτή να ζει σε δύσκολες συνθήκες ενώ η Αμαλία να ζει πολύ καλύτερα από αυτή. Έτσι, αρχίζει να μισεί την Αμαλία, χωρίς να το εξωτερικεύει όμως. Η Αμαλία, έχει τόση καλοσύνη που δεν μπορεί να αναγνωρίσει τις πραγματικές προθέσεις της Στέλλας. Εντούτοις, της προσφέρει εργασία στο «Παράδεισο». Η Στέλλα αρχίζει να εργάζεται εκεί με σκοπό την κοινωνική της αναβάθμιση και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να το πετύχει, συμπεριλαμβανομένης της προσέγγισης του Σίμου, του κακού γιου της Δωροθέας, όταν αυτός αρχίζει να ενδιαφέρεται για την Αμαλία.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον «Παράδεισο των Κυρίων»
Λίγο καιρό πριν, η ομάδα του «Παράδεισου των Κυρίων» ξεκίνησε τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς σίριαλ του ALPHA, με τον ενθουσιασμό να είναι έντονος για όλους. Οι ηθοποιοί βρέθηκαν στο στούντιο και το πρώτο «κλακ» ακούστηκε.

Το πολυκατάστημα που στο τελευταίο επεισόδιο υπέστη σοβαρή φωτιά, έχει αρχίσει να λειτουργεί πάλι. Οι βασικοί χαρακτήρες προσπαθούν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, βασιζόμενοι ο ένας στον άλλον. Οι προηγούμενες εξελίξεις θα επηρεάσουν τις επόμενες… Η επόμενη σεζόν αναμένεται με εκπλήξεις, νέες σχέσεις, αλλά και ξαφνικές εμφανίσεις που θα ανατρέψουν την ισορροπία. Μεταξύ των νέων προσώπων είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από τις «Άγριες Μέλισσες», ο Γιάννης Νταλιάνης και η Ειρήνη Δράκου.

Τα νέα πρόσωπα, η υπόθεση και οι εξελίξεις
Ο Σίμος Πολύζος, που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, είναι ο ανιψιός της Όλγας Βασιλείου. Έρχεται στη χώρα μας συνοδεία των θετών γονιών του, Χρήστου (Γιάννης Νταλιάνης) και Δωροθέας (Ειρήνη Δράκου), φέρνοντας μαζί του σχέδια που θα επηρεάσουν όχι μόνο τη δική του ύπαρξη αλλά θα προσπαθήσει να εκτελεστούν μέσω της Αμαλίας.

Ο Ντίνος αντιμετωπίζει μια διαφορετική πραγματικότητα. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα και ο Ντίνος εγκαταστάθηκαν στο καινούριο τους σπίτι, ενώ η Όλγα και ο Πάρης πενθούν για τον χαμό του Αποστόλη. Η Βικτώρια βρίσκεται ακόμη κλεισμένη στη φυλακή, ο Χριστόφορος δεν είναι πουθενά να φαίνεται, η Αμαλία έχει αποφασίσει να κρατήσει μυστικό το γεγονός ότι είναι η κόρη της Μιράντας, η Γεωργία ετοιμάζεται να γίνει μητέρα σύντομα και ο Άγης πλησιάζει στην ανακάλυψη της αλήθειας.