Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο θάνατος της Αναστασίας στη σειρά θα προκαλέσει βαθιά αναταραχή. Τώρα, οι Μιχαήλ και ο Μάρκος αναλαμβάνουν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο της. Στο επόμενο επεισόδιο, οι δύσκολες στιγμές έρχονται για τους πρωταγωνιστές, με την απώλεια της Αναστασίας να δημιουργεί έναν νέο πυρήνα αναταραχής.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Μιχαήλ και Μάρκος εκδικούνται τον δολοφόνο

Η Δαμιανή, σε ένα μοιραίο λάθος, στερεί από τη ζωή την Αναστασία, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Τώρα, οι υπόλοιποι χαρακτήρες πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πόνο και τις επιπτώσεις αυτής της απώλειας. Πώς θα μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτήν την τραγωδία και να συνεχίσουν; Ο Μάρκος, χάνοντας τη μητέρα του, χάνει και τον εαυτό του. Η οργή του και τα ξεσπάσματά του αποτελούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Ο Μιχαήλ, από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, μια γυναίκα που αγάπησε πάνω απ’ όλα.

Και τώρα, μια νέα πτυχή της ιστορίας αναδύεται. Με τους Μάρκο και Μιχαήλ να ερευνούν την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της Αναστασίας, ξεκινά ένα παιχνίδι μυστηρίου που θα απασχολήσει τους θεατές. Καθώς η  αναταραχή και η περιπέτεια συναντούν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να είναι συγκλονιστικές.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ