Η Μάγισσα Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Θεοφανώ και το μωρό της βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, αναγκαζόμενοι απο τους πάντες να παλέψουν για τη ζωή τους.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Θεοφανώ πέφτει σε νέα παγίδα

Ο Τζανής, συνεργαζόμενος με τους Γερακάρηδες, επιτίθεται στον Πύργο των Λασκαραίων με επιτυχία, εκδικούμενος τον αδερφό του και τον πατέρα του Μιχαήλ με μεγάλη επιτυχία. Ο Μάρκος και ο Μιχαήλ βρίσκονται εκτός πύργου, αντιμέτωποι με κίνδυνο για τη ζωή τους. Ο Τζανής γίνεται κυρίαρχος της φαμίλιας του, καταφρονώντας τον Κανέλλο, που φυλακίζεται με τη βοήθεια της Δαμιανής σε ένα σκοτεινό μπουντρούμι.

Παράλληλα, η Θεοφανώ βρίσκεται υπό απειλή θανάτου, καθώς οι εχθροί της στήνουν ενέδρα. Δαμιανή, Τζανής, Μεταξία και η Κυπριανή συνωμοτούν για το κακό της και του παιδιού της. Η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν η Θεοφανώ θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση. Και αν ναι, θα το καταφέρει με τη βοήθεια του Αντρέι ή της μητέρας της, της Αναχίτ.

Θα καταφέρει η Δαμιανή να διατηρήσει την εξουσία που έχει αποκτήσει με την συνεργασία της με τον Τζανή; Πώς θα αντιδράσει η Θεοφανώ στην επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο εκείνη όσο και το μωρό της; Και τέλος, ποιος θα είναι ο σύμμαχος που θα της προσφέρει την αποτελεσματικότερη βοήθεια;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ