Παγιδευμένοι – Συναρπαστικές εξελίξεις αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ο Δημήτρης αποφασίζει να απομακρυνθεί από όλους. Ενώ η Άννα προσπαθεί να εξασφαλίσει την αποφυλάκιση των δικών της, ο Χατζής προσπαθεί να αθωώσει τον Πάνο Βερβερίδη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Παγιδευμένοι – Ο Δημήτρης εξαφανίζεται

Οι δυσκολίες επικρατούν για την Άννα και τον Δημήτρη που βρίσκονται χωριστά, σε αντίθεση με τον Σταύρο και την Αγγελική που απολαμβάνουν την ευτυχία τους. Παράλληλα, η Λίνα συνεχίζει να παραμένει κρυφή. Η ημέρα της δίκης φτάνει και όλα είναι αβέβαια. Θα εμφανιστεί η Λίνα; Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου; Καταφέρει η Άννα να σώσει ξανά τους δικούς της; Ο τελειωτικός χωρισμός της Άννας και του Δημήτρη πλησιάζει, με την Άννα να εργάζεται ακόμα πιο αποφασιστικά και τον Δημήτρη να αποφασίζει να απομακρυνθεί από όλα όσα του κάνουν κακό.

Ο Ανδρέας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νέα υπόθεση, καθώς βρίσκεται το πτώμα μιας νύφης στη θάλασσα. Αυτοκτονία ή δολοφονία; Και ποια είναι η σχέση του Περικλή με το θύμα; Ο Αλέκος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τον Ιάσωνα, ενώ η σχέση της Άννας με την οικογένειά της βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καθώς πλησιάζει η ώρα του διαζυγίου. Η εξέλιξη αυτή αφήνει ανοιχτό το ερώτημα αν ο τελικός χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ