Η Μάγισσα εξελίξεις – Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα μας σοκάρει καθώς θα διαδραματιστεί μία αιματηρή δολοφονία, και συγκεκριμένα η Αναστασία θα πέσει θύμα αυτής.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Της αφαιρεί τη ζωή με μια μαχαιριά

Η Δαμιανή, γνωστή για την αδιαλλαξία της, θα αποδείξει για μία ακόμα φορά πόσο αδίστακτη είναι και πού μπορεί να φτάσει για να επιτύχει τους στόχους της. Η Δαμιανή, μετά από παράκληση του γιου της, θα σταθεί πλάι του και θα προδώσει τους Λασκαραίους. Ανήκοντας πλέον στους Γερακάρηδες, ο Τζανής θα καταφέρει να πείσει τον Σπήλιο να συνεργαστεί μαζί τους, με στόχο την αντιμετώπιση των Λασκαραίων. Κατόπιν αιτήματος του γιου της, η Δαμιανή θα προδώσει τους Λασκαραίους. Η Αναστασία, που ζει στον Πύργο με τον Μιχαήλ, θα αντιληφθεί τις προθέσεις της Δαμιανής και την υποστήριξη στον Τζανή.

Φοβούμενη ότι η Αναστασία μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά της, η Δαμιανή θα αποφασίσει να την εξοντώσει με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο, σκοτώνοντάς την με ένα μαχαίρι. Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν κάποιος θα ανακαλύψει το φρικιαστικό έγκλημα που διέπραξε η Δαμιανή, ή αν θα καταφέρει να ξεφύγει για μία ακόμα φορά από τις συνέπειες των πράξεων της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ