«Ο όρκος ΙΙ»: Ο Φίλιππος συναντά τον Μπερκ, ο οποίος φαίνεται να έρχεται με άλλο σκοπό… Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 που μας καθήλωσε στον πρώτο κύκλο επεισοδίων, επιστρέφει με καινούργια επεισόδια, γεμάτα περιπέτεια και αγωνία. Διαβάστε πρώτοι τις εξελίξεις και τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Όρκος στο pythia.gr

Ο Όρκος Επόμενα Επεισόδια 8-9

13/12 Επεισόδιο 8

«Προδοσία»
Η Μαριτίνα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Ιάσονα, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια. Ο Τάσος θυμώνει με τη Θάλεια, όταν καταλαβαίνει ότι ασχολείται ακόμα με την υπόθεση του Ραζή.



Ο Ραφαήλ αντιμετωπίζει τη Λένα για τη συμμετοχή της στην καταδίκη του Φιλίππου. Ο Φίλιππος συναντά τον Μπερκ, ο οποίος φαίνεται να έρχεται στο ραντεβού με άλλο σκοπό. Η Μαριτίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της, αυτή της Εριέττας!

14/12 Επεισόδιο 9

«Στο στόμα του λύκου»
Η Θάλεια ψάχνει στα αρχεία της εκπομπής για να ελέγξει αν οι κάμερες των δημοσιογράφων έχουν καταγράψει τον Φίλιππο στη συνάντησή του με τον Μπερκ. Η Εριέττα προσπαθεί να συνέλθει και αποκαλύπτει στη Μαριτίνα και στον Ραφαήλ πώς βρέθηκε στο παράνομο χειρουργείο κι έσωσε τον Φίλιππο.

Ο Σιρχάν καλείται να δώσει εξηγήσεις για τον Μπερκ στον Αραβαντινό, ο οποίος του δίνει εντολή να τον βγάλει από τη μέση, ενώ ο Φίλιππος καλείται να σώσει τον άνθρωπο που τον παγίδεψε.