Η Μάγισσα επεισόδια – Το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς προσελκύει το ενδιαφέρον των θεατών, υποσχόμενο πολλές ανατροπές και έντονες συγκινήσεις. Οι πληροφορίες που διαρρέουν υποδεικνύουν μια σειρά από θανάτους που θα καθορίσουν το μέλλον των χαρακτήρων.

Η Μάγισσα επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος Κανέλλου – Ρηνιώς

Η Δαμιανή, προσπαθώντας να ανατρέψει τα δεδομένα, θα βρει το θάνατο αυτοκτονώντας πίνοντας δηλητήριο, ενώ η Μεταξία και ο Τζανής θα αντιμετωπίσουν το ίδιο μοιραίο πεπρωμένο. Η αναπάντεχη απώλεια του Μπακού καθώς και του Κοσμά Βρώτσου, θα πλήξει βαθιά το κοινό. Ωστόσο, τα ερωτηματικά παραμένουν για την Θεοφανώ. Οι φήμες υποδεικνύουν ότι μέσω της Αναχίτ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κυπριανή σε μια αποφασιστική αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και το κακό, με αβέβαιο το τέλος της.

Η εξέλιξη της Ρηνιώς και του Κανέλλου παραμένει κρυφή. Ο Κανέλλος, ανακαλύπτοντας την αλήθεια από το γράμμα της Ρηνιώς, βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, εκθέτοντας την Δαμιανή. Η Ρηνιώ, αφού αποκάλυψε τα μυστικά της σε Μάρκο και Μιχαήλ, παραμένει απών εως τώρα, περιμένοντας την αναπάντεχη συνέχεια της ιστορίας της. Οι προσεχείς εξελίξεις υπόσχονται να συναρπάσουν το κοινό και να αφήσουν ανοικτά πολλά ερωτηματικά για το μέλλον των χαρακτήρων και την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ