Οι καταστάσεις στη σειρά “Έρωτας Φυγά” έχουν ανεβάσει κορυφαία την τηλεθέαση, την ώρα που έχει οργανωθεί ένανς κυνηγετικός αγώνας στην κυριολεξία εναντίον του Στέφανου στο Κιάρι.

Μετά από την τραυματική του εμπειρία στο νοσοκομείο και μετά την επιστροφή του στο Κιάρι, ξεκινούν νέες προκλήσεις για τον Στέφανο. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Στέφανος μαθαίνει για την πιθανή χρεοκοπία του Ιάσονα και επισκέπτεται τον τελευταίο, προκειμένου να τον βοηθήσει με τον τρόπο του. Μετά τον θάνατο της Μαργέτας, οι δύο άνδρες έχουν γίνει πολύ φίλοι.

Την ίδια στιγμή, όμως, δύο μπράβοι ετοιμάζουν ένα δολοφονικό σχέδιο για να τον σκοτώσουν. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;

Η Γεωργία αισθάνεται ενοχή για την Αλεξάνδρα.

Η Νότα, όπως έχει προηγουμένως αναφερθεί, θα δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδια του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, αλλά η προσπάθειά της να την σκοτώσει θα αποτύχει.

Ωστόσο, θα εισβάλει στο σπίτι των Δεμερτζήδων και θα πει στον Ιάσονα ότι η Αλεξάνδρα έφυγε με τον Μάρκο και τα παιδιά. Την ίδια ώρα, η Γεωργία, που θα βρίσκεται στη συζήτηση, θα ακούσει την είδηση και θα νιώσει μεγάλη ενοχή που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να φύγει.

Η Γεωργία έχει αγάπη και εκτίμηση για την Αλεξάνδρα, αφού βλέπει στο πρόσωπό της στοιχεία της κυρίας της, της Μαργέτας. Αυτή που αντιπαθεί είναι η Ουρανία, που την επηρεάζει αρνητικά. Πώς θα αντιδράσει η Γεωργία στα επόμενα επεισόδια; Αναμένεται επίσης να αντιμετωπίσει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη.