Η αλήθεια διαλύει την Μαρίνα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Οι ξαδέλφια αποκαλύπτουν στον Παύλο την κρυψώνα του Λάζαρου, κι εκείνος σπεύδει να ενημερώσει τον Αντώνη. Στόχος είναι να τελειώσει αυτή η τρέλα και να αποφευχθεί η επικείμενη εκδίκηση. Ο Φραγκιαδάκης θέλει να συλλάβει τον Λάζαρο προτού φτάσουν οι Σταματάκηδες και χυθεί κι άλλο αίμα.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική και η Καλλιόπη καταστρώνουν σκοτεινά σχέδια και η μοναδική λέξη που υπάρχει στο μυαλό τους είναι η αυτοδικία. Έτσι, αποφασίζουν να πάνε στο κρησφύγετο του Λάζαρου, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι οι Βρουλάκηδες έχουν ήδη πάρει τα μέτρα τους.

Στο μεταξύ, ο Αστέρης, που νιώθει προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποφασίζει να αποκηρύξει την οικογένειά του και να προχωρήσει στον χωρισμό της περιουσίας τους, με την βοήθεια της Στέλλας. Ταυτόχρονα, η Θοδώρα ετοιμάζεται για την αναχώρησή της από την Κρήτη, έχοντας αποφασίσει οριστικά τον χωρισμό της από τον Γιώργο.

Η αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή διαλύει την Μαρίνα και ρίχνει ευθύνες στον Αντώνη, όντας τυφλωμένη από τον πόνο. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, του ανακοινώνει ότι θα φύγει από το σπίτι τους για να ηρεμήσει και να σκεφτεί πώς επιθυμεί να προχωρήσουν στο μέλλον. Ωστόσο, στο μυαλό της περνάει και η σκέψη του διαζυγίου, και το οριστικό τέλος της σχέσης τους…

Τέσσερις μήνες αργότερα στο χωριό επικρατεί μια εφιαλτική ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε αδιέξοδο όσον αφορά τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να βρει γαλήνη μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου της.

Τη στιγμή που η αστυνομία αρχίζει να αντιλαμβάνεται κάποια σημάδια προόδου στις έρευνές της, ο Μανώλης βυθίζεται ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι της απελπισίας του. Εκείνο που τον στηρίζει απροσδόκητα είναι μια παρουσία. Κι αυτή είναι η Τζένη που επιστρέφει στη ζωή του και μοιάζει να είναι η μοναδική που μπορεί να κλείσει τις πληγές της ψυχής του.