Αρχικά, η Βασιλική παρεξηγεί την σχέση του πατέρα της με την Αριάδνη, όμως, στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» η αλήθεια για τη νεαρή κοπέλα αποκαλύπτεται και την σοκάρει…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Αριάδνη φτάνει στη Μάνη και μένει στο σπίτι του Στάθη, παριστάνοντας την κόρη ενός φίλου του. Παρόλα αυτά, η πλειονότητα των ανθρώπων διατηρεί αμφιβολίες και υποπτεύεται μια νέα ερωτική σχέση του Στάθη. Αυτό προκαλεί παρεξήγηση τόσο στην Αρετή όσο και στη Βασιλική σχετικά με τη σχέση του Στάθη με την Αριάδνη.

Ταυτόχρονα, ο Στρατός εντοπίζει την Αριάδνη, αλλά, ευτυχώς, πριν προλάβει να την βλάψει, ο Στάθης επεμβαίνει και ο πρώην σύντροφος της κόρης του καταλήγει στη φυλακή.

Καθώς ο χρόνος περνά, ο Στάθης ξεναγεί την κόρη του τις ομορφιές της περιοχής και, καθώς γνωρίζονται περισσότερο, της προτείνει να μείνει για πάντα στη Μάνη, αφήνοντας πίσω τη Θεσσαλονίκη, κάτι που η Αριάδνη δέχεται.

Κάποια στιγμή, η Αρετή συναντά τυχαία την Αριάδνη στον δρόμο και της επιτίθεται λεκτικά. Έτσι, η Αριάδνη αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα, και η Αρετή μένει άναυδη. Αμέσως μετά η Αρετή τρέχει να βρει την Βασιλική και της ανακοινώνει την ύπαρξη μιας αδελφής. Η Βασιλική, αρχικά, δυσκολεύεται να πιστέψει αυτά που ακούει και αποφασίζει να συνομιλήσει με τον πατέρα της, προκειμένου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όταν, λοιπόν, ο πατέρας της λέει όλη την αλήθεια, η Βασιλική συγκινείται βαθιά και είναι έτοιμη να αποδεχτεί την Αριάδνη ως αδελφή της.