Σασμός: Ο Νικηφόρος ανήμπορος να διαχειριστεί το βάρος των αποκαλύψεων και των γεγονότων που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, αποφασίζει να αποσυρθεί σε ένα μοναστήρι, επιδιώκοντας να βρει γαλήνη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Κυριευμένοι από την οργή

Ταυτόχρονα, εντοπίζονται τα πτώματα της Έλενας και του Φαρμάκη, προκαλώντας ένα νέο κύμα ανακρίσεων και έρευνας που ξετυλίγεται μπροστά μας. Στο μεταξύ, ο Μαθιός και ο Αντρέας βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση, ενώ η Εύα αδελφή του Ευθύμη, φτάνει στην Άνω Ποριά.

Ο Αστέρης, γεμάτος οργή από τις ανακαλύψεις σχετικά με τον Μαθιό και τον Νικηφόρο, ζητά εξηγήσεις από τα μέλη της οικογένειάς του. Παράλληλα, ο Αντρέας, με έκπληξη στο πρόσωπό του, ανακαλύπτει την πλήρη αλήθεια σχετικά με τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, προκαλώντας του ακόμη μεγαλύτερη οργή κατά της ανιψιάς του.

Στο μεταξύ, η Στέλλα επιχειρεί να υποστηρίξει τον Βαγγέλη που βρίσκεται στη φυλακή, αλλά ο ίδιος δεν διευκολύνει τις προσπάθειές της, κάνοντας τη θέση του πολύ πιο δύσκολη. Την επόμενη ημέρα, η επίσκεψη του Αντώνη προκαλεί σύγχυση και αναταραχή στη Βασιλική, που βλέπει τον κλοιό γύρω από τον γιο της να σφίγγει. Ο αστυνόμος, επιδιώκοντας να μάθει την αλήθεια σχετικά με τον πυροβολισμό του Μαθιού, κάνει πολλές ερωτήσεις προς την ίδια, η οποία όμως προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει τον γιο της.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη αναλαμβάνει να βρει λύση και σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Παράλληλα, η Θοδώρα έχει μία απροσδόκητη γνωριμία, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Αιμιλία ολοκληρώνει τις τρέχουσες υποθέσεις της πριν αναχωρήσει για την Αθήνα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ ο Νικηφόρος, εξακολουθώντας να νιώθει κατακλυσμένος από οργή για όσα έμαθε, οδηγείται σε μία επικίνδυνη κίνηση που μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες για όλους.