Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Δώρος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, μόλις φεύγει ο Άλκης απ΄ το σπίτι του, και τα βάζει μαζί του, γιατί νομίζει πως ο Χριστόφορος σκότωσε τον Ηλία…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 39

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και του λέει για τη συνάντηση με την Έλενα κι αυτά που ειπώθηκαν κι ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί μια και καλή απ΄ αυτήν….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 5/9 Επεισόδιο 39

Ο Χριστόφορος πάει στην Έλενα και την απειλεί να μείνει μακριά απ΄ την Ειρήνη.
Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Φίλιππου να βγάλει βόλτα το Μπεν. Λέει στον Φίλιππο ότι ο Χριστόφορος άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα. Και θυμήθηκε ότι δεν σκότωσε αυτός τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, η Βαγγελιώ.

Ο Άλκης ψαρεύει το Δώρο να μάθει, αν ο Χριστόφορος είναι ανακατεμένος στην διακίνηση της κοκαϊνης. Όταν ο Δώρος το αρνείται, ο Άλκης του λέει για το φόνο του Ηλία. Και κάνει το Δώρο να πιστέψει ότι τον σκότωσε ο Χριστόφορος για να τον δελεάσει να καταθέσει εναντίον του.

Η Μαρήλια λέει στον Άρη ότι ο Άλκης ξέρει για τα μπλεξίματα του Δώρου και ο Άρης ανησυχεί ακόμα περισσότερο για το τι θα συμβεί.
Η Κρίστια συναντιέται με τον Παύλο, που θέλει να της εξηγήσει γιατί αποφάσισε να μην πει τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, που είναι στο ψυχιατρείο. Ενώ της μιλάει, όμως, η Κρίστια βρίσκει περίεργο κάτι που της λέει.

Ο Δώρος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, μόλις φεύγει ο Άλκης απ΄ το σπίτι του, και τα βάζει μαζί του, γιατί νομίζει πως ο Χριστόφορος σκότωσε τον Ηλία.
Η Ειρήνη γυρνάει απ΄ τη βόλτα με το Μπεν και την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη στο σπίτι του Φίλιππου.