Σασμός: Ένας μυστηριώδης άντρας περπατάει στους δρόμους της Άνω Ποριάς στη σειρά Σασμός. Αυτός ο άντρας είναι ο Σταματάκης, ο οποίος εδώ και χρόνια δεν έχει επισκεφθεί το χωριό και δεν τον συζητούν. Το χωριό ήθελε να τον ξεχάσει, καθώς δεν ήταν ο αγαπημένος της οικογένειας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ο αδελφός του Στεφανή…

Αυτός ο άντρας είναι ο αδελφός του Στεφανή, ένας σκοτεινός τύπος που μόλις έχει αποφυλακιστεί μετά από μία ακόμα ποινή που εξέτισε. Ο προορισμός του είναι το σπίτι των Σταματάκηδων. Πηγαίνει εκεί για να βρει τους συγγενείς του και να τους ζητήσει βοήθεια για να βρει τον δολοφόνο του αδελφού του! Επιπλέον αναρωτιέται πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια όταν ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και τόσα χρόνια και εκείνοι δεν κάνουν τίποτα για να τον πιάσουν!

Ο Αστέρης, βλέποντας τον αδελφό του και τη Βασιλική στο νοσοκομείο και τον Νικηφόρο νευριασμένο και απόμακρο, καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, αλλά δεν θέλει να τους πιέσει. Απλά στέκεται δίπλα τους από απόσταση, προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί. Όταν φτάνει στο χωριό, ο αδελφός του Στεφανή καταλαβαίνει ότι οι συγγενείς του είναι σε μεγάλη ένταση. Αφού εκφράζει τα συλλυπητήριά του στη Βασιλική για τον χαμό του άντρα της, αμέσως θέλει να δει τον ανιψιό του.

Ωστόσο, ο Νικηφόρος δεν επιθυμεί πλέον να έχει καμία σχέση με τον Μαθιό και έχει αποφασίσει να μείνει μακριά. Η Βασιλική επικοινωνεί μαζί του και του ζητά να μιλήσει στον θείο του αλλά να μην αποκαλύψει το μυστικό του Μαθιού, αφού θα υπάρξουν και άλλοι θάνατοι στην οικογένεια. Ο Νικηφόρος αισθάνεται υποχρεωμένος να παίξει θέατρο, αλλά το κάνει με βαριά καρδιά.

Και ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να κάνει τον απρόσμενο επισκέπτη να μην υποψιαστεί το οτιδήποτε, την ίδια στιγμή η Καλλιόπη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ο γιος της βρίσκεται και πάλι σε κίνδυνο σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Όταν ο αδελφός του Στεφανή μαθαίνει ότι η Βασιλική παντρεύτηκε τον ξάδελφό τους, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάτι σκοτεινό στην οικογένεια… Και είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να το ανακαλύψει, ακόμα και αν αυτό τον ξαναστείλει στη φυλακή! Στον ρόλο του αδερφού του Στεφανή, που θα φέρει μεγάλη αναταραχή στους πρωταγωνιστές μας, θα δούμε τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος θα συμμετέχει στην σειρά για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

The post Σασμός: Μακελειό – Σκοτάδι – Θάνατος appeared first on pythia.gr.