Ο Κωνσταντίνος εξοργίζεται από τον τρόπο που ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και να την προειδοποιεί να είναι προσεκτική. Ο Λυκούργος, χωρίς να το θέλει, γίνεται μάρτυρας ερωτικών στιγμών της Ειρήνης και του Παρασκευά. Εν τω μεταξύ, η Αρετή προσπαθεί να ανακαλύψει πληροφορίες σχετικά με την Αριάδνη, ενώ η Ασπασία υποστηρίζει ότι είναι απλά η κόρη ενός φίλου του Στάθη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ισμήνη πάει Αθήνα με τον Άρη και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα

Την ίδια στιγμή, η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη ότι κάτι πάει στραβά με την εγκυμοσύνη της, και εκείνος σπεύδει στο πλευρό της. Η ανησυχία για το μέλλον του μωρού κορυφώνεται…Στο μεταξύ, ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμα φορά τη ζήλια του στην Δήμητρα.

Η απόφαση του Λυκούργου να προχωρήσει σε διαζύγιο συγκλονίζει την Χάιδω και η Μαρία, μαζί με την Αθηνά και τη Μαργαρίτα, προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Κουράκος εκνευρίζεται όταν ανακαλύπτει ότι η πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών που του είχαν δώσει αποδεικνύεται ψευδής.

Δεν γνωρίζει, φυσικά, ότι ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη και τον είχε προειδοποιήσει εγκαίρως. Ο Άρης και η Ισμήνη φτάνουν στην Αθήνα, ενώ ο Κωνσταντίνος καίγεται από ζήλια. Ο Άρης, που δείχνει ήδη ενδιαφέρον για τη νέα του συνεργάτιδα, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να πλησιάσει ερωτικά την Ισμήνη.

Ο Λυκούργος συνειδητοποιεί ότι ο Παρασκευάς παίζει διπλό παιχνίδι και προσπαθεί να τον συνετίσει. Ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο, και η Μαρίνα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αισθάνεται μια ερωτική αύρα στην ατμόσφαιρα.

Ο Στάθης ξεκινά να δένεται όλο και περισσότερο με την κόρη του και της κάνει πρόταση να μείνει μόνιμα μαζί του στη Μάνη. Η συμπεριφορά της Μαρίας είναι ασυνήθιστη, και η Αθηνά έχει πλέον την βεβαιότητα ότι κρύβει κάτι.