Μία ανατροπή μεγατόνων έρχεται στα επεισόδια της νέας χρονιάς της δραματικής σειράς «Σασμός», με την Εύα να αναθεωρεί την προσέγγισή της και προχωράει σε μια νέα τακτική με στόχο φυσικά να εκπληρώσει τον αρχικό της σκοπό.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ενώ η Εύα πιστεύει ότι ο Μαθιός κρύβει πολλές πληροφορίες, αποφασίζει όχι μόνο να σώσει τη ζωή του, αλλά και να συνεργαστεί μαζί του. Χρησιμοποιεί την συνεργασία αυτή για να ανακαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του αδερφού της.

Όταν η Εύα μοιράζεται την άποψή της με τον Αντρέα σχετικά με την αξία του Μαθιού ως συνεργάτη για τους σκοπούς της, εκείνος διαφωνεί και η σχέση τους κλονίζεται.

Παράλληλα, η Εύα εκμεταλλεύεται την σχέση της με τον Γιώργο για να πλησιάσει περισσότερο τον Μαθιό, καθώς ο αστυνόμος γνωρίζει πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στον δολοφόνο του αδελφού της.

Καθώς ο Παύλος αντιλαμβάνεται ότι η Εύα αλλάζει στάση και τακτική, την προειδοποιεί για τις επικίνδυνες επιλογές που κάνει, λέγοντας της ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν έχουν γυρισμό.