Στη συνέχεια της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών”, ο Χριστόφορος έρχεται σε ανταγωνισμό με την οικογένεια Βασιλείου και αποφασίζει να βάλει μέσα στους στόχους του την καταστροφή του Πάρη και της Όλγας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ούτε ο Χριστόφορος μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει όταν η Αμαλία αποκαλύπτει το τραυματικό γεγονός από το παρελθόν της, τον βιασμό της από τον Πάρη, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ζωή της.

Ο Χριστόφορος, ο άνθρωπος που τη φρόντισε σαν δική του κόρη, έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια ότι την ημέρα των αρραβώνων της Αμαλίας και του Πάρη, αυτός την είχε βιάσει με αποτέλεσμα να περιμένει παιδί. Τα νέα τον εξοργίζουν και τώρα παραδέχεται ότι μετανοιώνει για την επιμονή του για τον γάμο αυτών των δύο.

Καθώς τον κυριεύει η οργή, παίρνει την απόφαση να καταστρέψει τόσο τον Πάρη όσο και την Όλγα. Την Όλγα που είχε προσλάβει στην τράπεζα λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, τώρα την απολύει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες αυτής της απόφασης που εκείνη δέχεται με έκπληξη.

Παράλληλα, στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών”, ο Χριστόφορος αποφασίζει να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού του Άγη, διότι δεν μπορεί να βλέπει τον εγγονό του να μεγαλώνει με έναν βιαστή. Τέλος, πηγαίνει στο σπίτι Βασιλείου και συζητά με τον Πάρη, που πλέον καταλαβαίνει ότι ο Χριστόφορος είναι πολύ αποφασισμένος να τον διαλύσει.