Σασμός: η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίι την οργή υ, την ώρα που ο ερχομός ενός αναπάντεχου επισκέπτη περιπλέκει την ακόμα … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο του Σταύρου ζητά εξηγήσεις

Η Μαρίνα βέβαιη πως ο Φαρμάκης βρίσκεται πίσω από την δολονική ενέργεια εναντίον του Αντώνη, πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο. Η οργή της ξεχειλίζει και διψά για εκδίκηση. Με το στο χέρι τον απειλεί πως θα πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ωστόσο, τελευταία στιγμή κάτι της την σταματά.

Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη πηγαίνει στην Άννα και τον Παντελή και τους μιλά για το πόσο αδίστακτος και επικίνδυνος είναι ο Φαρμάκης, προκαλώντας τους έντονη ανησυχία για το μπλέξιμο του Μανώλη μαζί του. Όμως ο Παύλος αναλαμβάνει να μπει στη μέση και να δώσει την πολυπόθητη λύση.

Στο μεταξύ, η Αργυρώ καλείται να αντιμετωπίσει την οργή του Σταύρου, την ώρα που ο ερχομός ενός αναπάντεχου επισκέπτη περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο. Ο πατέρας του Σταύρου φτάνει στην Κρήτη και ζητά εξηγήσεις για όσα έγιναν.

Παράλληλα, η Νάντια ανακοινώνει στην Βασιλική και τον Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA, προκαλώντας απρόβλεπτες αντιδράσεις. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το τεστ δείχνει πως η Νάντια και ο Νικηφόρος δεν είναι αδέρφια. Κι συμβαίνουν όλα αυτά, η μέρα για το κρίσιμο χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει και η αγωνία της Μαρίνας χτυπάει κόκκινο.

Ταυτόχρονα, η Ντίνα ζητάει από τον Βαγγέλη να βάλουν τέλος στη σχέση τους, ενώ η Νάντια και ο Μανώλης αποφασίζουν να μείνουν δυο καλοί φίλοι. Η Αιμιλία έπειτα από πολλές σκέψεις παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της, καταρρακώνοντας τον Παύλο, καθώς του ζητά να χωρίσουν οι δρόμοι τους οριστικά. Εκείνη ανήμπορη να διαχειριστεί όσα έμαθε, θεωρεί πως το καλύτερο είναι να τον απομακρύνει από κοντά της.

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης, με εντολή του Φαρμάκη, μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Τόλη. Ψάχνει ότι χαρτί και έγγραφο υπάρχει στο γραφείο του και βρίσκει αυτό που έψαχνε όλο αυτό το διάστημα ο Φαρμάκης. Το γράμμα του Κώστα θα φτάσει στα χέρια του και η αντίστροφη μέτρηση για τον Μαθιό ξεκινά.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης παραδίδει το γράμμα και ο Ευθύμης διαβάζει ότι ο Μαθιός διέπραξε φόνο. Ωστόσο, δεν αναφέρει ποιον σκότωσε. Από εκείνη τη στιγμή, ο Ευθύμης αποφασίζει να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να μάθει την αλήθεια και να εκδικηθεί τον Μαθιό Σταματάκη.