Η πραγματική ταυτότητα του Φάνη αναστατώνει τον Ιάσονα. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης στην αγαπημένη σειρά εποχής «Έρωτας Φυγάς» είναι ότι ο Ιάσονας είναι ο αδελφός του, καθώς είναι εξώγαμος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή. Παρόλο που ο άρχοντας του Κιάρι γνώριζε την ύπαρξή του, δεν τον αναγνώρισε ποτέ ως γιο του, αφήνοντάς τον να μεγαλώσει αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του.

Ο Ιάσονας, ως νόμιμος γιος και διάδοχος, απολάμβανε πλούσια προνόμια και ευκαιρίες, ενώ ο Φάνης, που μεγάλωσε με κόπο και θυσίες από τη μάνα του, νιώθει αδικημένος. Τώρα, επιστρέφει για να εκδικηθεί για όσα στερήθηκε και να αποκτήσει όσα του ανήκουν. Έχει οργανώσει ένα σχέδιο εκδίκησης, καθώς πιστεύει ότι ο Ιάσονας και η μάνα του του στέρησαν αυτά που του άξιζαν. Έχει προσπαθήσει πολλές φορές να μπει εμπόδιο στον Ιάσονα, αλλά η τελευταία προσπάθειά του να βάλει βόμβα σε φορτηγά του Δεμερτζή αποκαλύφθηκε από τον Στέφανο, που τον παρακολουθεί.

Ο Στέφανος αποφασίζει να μιλήσει με τον Φάνη και να του ζητήσει εξηγήσεις για τις πράξεις του κατά του Ιάσονα. Του αναφέρει ότι γνωρίζει τις ενέργειες του, αφού τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Ο Φάνης τότε αποκαλύπτει ότι ο Ιάσονας είναι ο αδελφός του. Του εξομολογείται την ιστορία της ζωής του και τα αδικήματα που υπέστη ως παιδί. Ο Στέφανος συμφωνεί ότι είναι δικαιολογημένο να νιώθει αδικημένος, αλλά του τονίζει ότι ο Ιάσονας δεν φταίει για αυτά και προσπαθεί να τον αποτρέψει από το σχέδιο εκδίκησης. Ωστόσο, ο Φάνης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το σχέδιό του, ενώ ο Στέφανος διατηρεί το μυστικό του και τον αφήνει να συνεχίσει.

Ο Φάνης, πλέον, έχει μάθει όσα χρειάζεται και έχει αποκτήσει γνωριμίες που θα τον βοηθήσουν στο σχέδιό του. Έτσι, ξεκινά να στέλνει ανώνυμα γράμματα στον Ιάσονα, αναφέροντας πληροφορίες που δείχνουν ότι δεν είναι ο μοναδικός κληρονόμος του Γεώργιου Δεμερτζή. Αρχικά, ο Ιάσονας αντιμετωπίζει τα γράμματα ως φάρσα, αλλά όσο αυτά αυξάνονται οι πληροφορίες και τα στοιχεία, αναγκάζεται να σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι μπορεί να είναι αληθινά. Αυτό το γεγονός τον εκνευρίζει και τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια.

Η Ουρανία, επίσης, ταράζεται και αμφιβάλλει για την αξιοπιστία του Γεώργιου Δεμερτζή, ενώ η Αλεξάνδρα, αρχίζει να αναρωτιέται ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας των γραμμάτων. Πλέον ο Ιάσονας καλείται να αντιμετωπίσει ακόμα ένα πρόβλημα, καθώς αν όντως υπάρχει αυτός ο αδελφός, θα διεκδικήσει το μισό Κιάρι.