Η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι και ανοίγει την καρδιά της στον πατέρα της λέγοντας του ότι υπάρχουν στιγμές που είναι αφόρητες καθώς της λείπει ο Χρήστος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Ο συγκεκριμένος όμως σου προκαλούσε και ζήλια και πόνο, γιατί σκεφτόσουνα ότι τις νύχτες κοιμόταν αγκαλιά με τη γυναίκα του. Το ίδιο νοιώσιμο, η ίδια έξαψη θα σου προκύψει με κάποιον ελεύθερο κάποια στιγμή, που θα ‘ναι όλος δικός σου. Τότε θα είσαι πραγματικά ευτυχισμένη», της λέει ο Στάθης και την αγκαλιάζει τρυφερά.

Την ίδια ώρα, η Αφροδίτη αποκαλύπτει στον Χρήστο ότι δανείστηκε εκατό ευρώ από την Ισμήνη κι εκείνος θυμώνει. «Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Υπάρχουν και όρια και στην αξιοπρέπεια και σ’ όλα. Πήγες και πήρες εκατό ευρώ από την ξαδέρφη μου και δεν παίρνεις από μένα;!;!; Μερικές φορές είσαι ό,τι να ‘ναι!!», της λέει με νεύρα βροντάει την πόρτα και φεύγει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δημοσθένης λέει και πάλι στον Λυκούργο ότι μπορεί να καταθέσει υπέρ της Χάιδω και ο ίδιος. «Βασικά, αυτό που με φτιάχνει περισσότερο, είναι να κοροϊδεύω τη δικαιοσύνη! Χρησιμοποιήστε με, βάλτε με καταθέσω! Θα τα πω καλά τα ψέματα!!», του εξηγεί και ο Λυκούργος φουντώνει και του απαντά: «Κοίτα επιμονή! Δεν είμαι δικηγόρος αυτής της κατηγορίας Δημοσθένη! Δεν θα το πάω με ψευδομάρτυρες! Η αλήθεια φτάνει και περισσεύει!».

Η ώρα για την τρίτη μέρα της δίκης πλησιάζει και καθώς ο Μάνος κατευθύνεται προς το δικαστήριο πέφτει πάνω στον Παναγιώτη Βαφέα. «Να κι ο Μάνος ο Βρεττάκος, ο γαλαζοαίματος… πάει στο δικαστήριο να ψευδομαρτυρήσει!», του λέει με θράσος εκείνος και ο Μάνος γίνεται έξαλλος και τον αρπάζει και ξεκινά να του ρίχνει μπουνιές. Κάποιοι περαστικοί σπεύδουν να τους χωρίζουν κι ένας από αυτούς είναι ο Δημοσθένης που τραβάει τον Μάνο μακριά ενώ ο Βαφέας φεύγει τρέχοντας.

Ο Ορέστης δίνει στην Ασπασία τις δέκα χιλιάδες ευρώ που του ζήτησε και λίγη ώρα αργότερα, η Κούλα επικοινωνεί μαζί της για να κανονίσουν τα υπόλοιπα. Έτι λοιπόν, η Κούλα στέλνει μια δική της κοπέλα και η Ασπασία της δίνει τα χρήματα, ζητώντας της να την κρατάνε ενήμερη.