Σκληρές στιγμές θα βιώσει ο Κανέλλος στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα«, καθώς θα χάσει τα λογικά του του μετά από τις αλήθειες που θα μάθει.

Το πρώτο βήμα προς το τέλος είναι η βίαιη επίθεση του Τζανή και της συμμορίας των Γερακάρηδων στον Πύργο των Λασκαραίων, ενώ μέσα στο χάος που προκύπτει, η Δαμιανή καταφέρνει να δολοφονήσει την Αναστασία.

Ωστόσο, η εγκληματική της πράξη δεν θα παραμείνει κρυφή. Η Ρηνιώ θα αρχίσει να την υποπτεύεται και θα αποκαλύψει τα πάντα στον Κανέλλο, ο οποίος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Στην συνέχεια, η Ρηνιώ με την βοήθεια της Αγάθης θα δραπετεύσει από τον Πύργο των Λασκαραίων για να συναντήσει τον Μιχαήλ, τον Μάρκο και τον Αντρέι.

Πίσω στον Πύργο, ο Κανέλλος αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Δαμιανή. Η αδίστακτη καπετάνισσα των Λασκαραίων, παραδέχεται στον Κανέλλο ότι σκότωσε την Αναστασία και υπήρξε συνεργός του Τζανή και των Γερακάρηδων για να εισβάλουν στο Πύργο.

Ο Κανέλλος δεν είναι σε θέση να πιστέψει αυτά που του αποκαλύπτει και χάνει τα λογικά του. Απαιτεί εξηγήσεις και ξεκινά να φωνάζει. Ξαφνικά, η γυναίκα που κάποτε αγάπησε, αποδεικνύεται να φόνισσα και αδίστακτη.

Πραγματικός θάνατο ή ακόμα ένα όραμα;

Καθηλώνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», με την Θεοφανώ, καθώς το τέλος της επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές.

Η Θεοφανώ αποφασίζει να αλλάξει την τύχη της για να προστατεύσει το παιδί της και τα πάντα αρχίζουν όταν ο Τζανής και οι Γερακάρηδες εισβάλουν στον πύργο των Λασκαραίων, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της σειριάς.

Ο Τζανής οδηγεί τον Σπήλιο και τους άντρες του, μέσα στον πύργο των αντιπάλων τους και τους αιφνιδιάζουν. Κάθε αντίπαλος των Γερακάρηδων τιμωρείται με θάνατο.

Η Θεοφανώ, παίρνει αγκαλιά το μωρό και καταφέρνει να κρυφτεί. Ωστόσο, ο Τζανής και ο Σπήλιος την ανακαλύπτουν και την πετάνε στο μπουντρούμι.

«Πρέπει να πεθάνει η μάγισσα και το διαβολογέννημά της!», λέει και η Κυπριανή Δαμιανή διαφωνεί: «Το μωρό είναι ένας Λάσκαρης δεν μπορούμε να το σκοτώσουμε».

Η Θεοφανώ ζητάει ως τελευταία χάρη να την σκοτώσουν στο Ταίναρο, στο ίδιο σημείο όπου έκαψαν την μητέρα της και ο Τζανής με τους Γερακάρηδες δέχονται.

Λίγο πριν την σκοτώσουν, η Θεοφανώ καταφέρνει να ξεφύγει χάρη στην εμφάνιση του Αντρέι με το στρατό που έχει συγκεντρώσει με την βοήθεια του Δραγουμάνου, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24. Εκμεταλλεύεται το χάρισμα της γλιτώνει και εξαφανίζεται με το μωρό.

Ωστόσο, η Κυπριανή Δαμιανή δεν τους αφήνει ήσυχους και τελικά κατορθώνει να τους εντοπίσει. «Ξέρω γιατί θέλεις να με σκοτώσεις! Πίστευες δεν θα μάθαινα ποτέ την αλήθεια»,της λέει και η Κυπριανή την ρωτά: «Για ποια αλήθεια μιλάς, διαβολοθήλυκο;» «Ξέρω ότι είμαι το μπάσταρδο του άντρα σου», της αποκαλύπτει και η Κυπριανή σοκάρεται.

Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού αναμένεται να φουντώσει, μετά από πολλά χρόνια. Η Κυπριανή μεταμορφώνεται και γίνεται σκοτεινή και μαύρη, ενώ αντιθέτως, τα μάτια της Θεοφανώς γίνονται λευκά, υποδηλώνοντας το φως.

Σύμφωνα με το σενάριο της σειράς «Η Μάγισσα» του ΑΝΤ1, η Δαμιανή και η Κυπριανή αναγνωρίζουν ότι διέπραξαν πολλά λάθη και περιμένουν να δοθεί η τιμωρία τους. Η Δαμιανή θα αυτοκτονήσει, ενώ η Κυπριανή θα τιμωρηθεί από το πνεύμα της Αναχίτ. Σχετικά με τη Θεοφανώ, στο τέλος θα πεθάνει, αλλά μπορεί να αποκαλυφθεί τελικά ότι όλα αυτά που είδαμε ήταν ένα όραμα…