Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Παύλος Ξενάτος, ένας έμπειρος δικηγόρος με δημοκρατικές πεποιθήσεις και επιτυχίες στο ενεργητικό του, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σειράς γεγονότων που ανατρέπουν τη ζωή του. Κληθείς να εκπροσωπήσει τα θύματα ενός ναυαγίου στη δίκη του Φοίνιξ, ο Ξενάτος αναλαμβάνει την πρόκληση με σοβαρότητα και δυναμισμό.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τελειώνει τον Παντελίδη μια και καλή

Συνεργαζόμενος στενά με τον Γιώργη και προσπαθώντας να συντονίσει τους ενάγοντες, ο Ξενάτος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον δαιμόνιο Μιλτιάδη Παντελίδη, ο οποίος προσπαθεί να διχάσει τους ανθρώπους και να αποδυναμώσει την πλευρά του Ξενάτου. Με επιμονή και διορατικότητα, ο Παύλος ανασύρει κρυφούς συμμάχους και φέρνει στο φως ενδιαφέροντα στοιχεία, αποδεικνύοντας ότι η δική του δεν είναι μια απλή υπόθεση. Ωστόσο, ο Παντελίδης δεν καθίσταται απρόσκοπτος. Μετρώντας κάθε του κίνηση, θέτει σε εφαρμογή σχέδια για να ανατρέψει την κατάσταση και να αποδυναμώσει τον αντίπαλό του.

Καθώς η ένταση ανεβαίνει και οι αντιπαραθέσεις εντείνονται, ο Παύλος Ξενάτος βρίσκεται σε έναν αγώνα επιβίωσης που ξεπερνά τα όρια του απλού νομικού αγώνα. Καθώς η αλήθεια αρχίζει να αποκαλύπτεται και οι κρυφές συμμαχίες αποκαλύπτονται, ο Παύλος Ξενάτος βρίσκει τον εαυτό του αντιμέτωπο με μια δοκιμασία που θα κρίνει όχι μόνο την πορεία της δίκης, αλλά και την ίδια του τη ζωή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ