Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Πάρης, έχοντας αρκετά τονωθεί από τη συμπαράσταση των γονιών του, αποφασίζει να μην επιτρέψει σε κανέναν να έχει πια λόγο στη ζωή του ή να τον εμποδίσει να ζήσει με τη Γεωργία και το μωρό της.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Γίνεται ερωμένη του για να γλιτώσει

Έτσι, με πολύ θάρρος συναντά την Αμαλία, της ζητά συγχώρεση, τη διαβεβαιώνει ότι έχει αλλάξει και την παρακαλεί να μεσολαβήσει στον πατέρα της, τον Χριστόφορο, για την κηδεμονία του παιδιού. Εκείνη όμως δεν χαίρεται ούτε που τον βλέπει ούτε από αυτό που της ζητάει. Λίγο μετά, ο Χριστόφορος με την Αμαλία και τη Βικτώρια καλούνται να αναγνωρίσουν το πτώμα που βρέθηκε στον τόπο όπου σκοτώθηκε και η Λιζέτα. Συντετριμμένοι, επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τον Άγη, κάτι που τους βυθίζει στη θλίψη και το πένθος.

Βέβαια, η Βικτώρια απλά προσποιείται πως θρηνεί. Στην πραγματικότητα, τρέμει από το φόβο της, αφού βλέπει πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, κινδυνεύουν να απο καλυφθούν τα εγκλήματά της. Συνειδητοποιεί ότι δεν θα τη γλιτώνει για πολύ ακόμα από την τσιμπίδα του νόμου. Σε μια απελπισμένη προσπάθειά της να προφυλάξει τα νώτα της, επιχειρεί να βρει κάποιο αποκούμπι. Ο Δημοσθένης φαντάζει ως η λύση που ψάχνει και δεν διστάζει να γίνει ερωμένη του.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ