Το Ναυάγιο, σήμερα: Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο Σημερινό Επεισόδιο 1-2

Πρωταγωνιστούν: Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια…

Το Ναυάγιο 1/10 Επεισόδιο 1-2

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Επεισόδιο 01. Στα Κύθηρα, ένα αγαπημένο ζευγάρι, η Ειρήνη και ο Απόστολος λαμβάνουν το γράμμα που διακαώς περίμεναν από μία μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία. Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Υπάρχει όμως ένα εμπόδιο: από το νησί τους δεν αναχωρεί ούτε αεροπλάνο, ούτε πλοίο. Έτσι, καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάν Στελή να τους μεταφέρει με το καΐκι του στην Κρήτη και από εκεί να ταξιδέψουν με το μοιραίο Φοίνιξ ως τον Πειραιά για να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία.

Δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται μέσα στο πλοίο και ένα ειδύλλιο γεννιέται. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πως τις οικογένειές τους ενώνει ένα χρέος. Η Λίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν εκείνος μαθαίνει πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός και της απαγορεύει να ξαναπάει στην Αθήνα. Ο Μάκης με τους φίλους του συμμετέχουν στην «αρπαγή» μιας κοπέλας, που θέλει να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Ο γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο, ο Πέτρος, μπλέκει σε έναν τσακωμό με τον Γιάννη. Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί… και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα.