Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος πλέον δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτα του για την Μάρμω… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος δηλώνει ερωτευμένος με την Μάρμω…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Οι Πανθέοι» έρχονται νέες εξελίξεις όσον αφορά τη σχέση μεταξύ του Κίτσου και της Μάρμως.

Η Μάρμω εξακολουθεί να μην αισθάνεται άνετα με την οικογένεια των Πανθέων, κι αυτό εξαιτίας των εντάσεων και των εχθρικών δονήσεων που νιώθει μέσα στο σπίτι. Ωστόσο,αυτό που φέρνει ανακούφιση στη Μάρμω είναι ο ερχομός του Κίτσος, ο οποίος παρά τις προσπάθειές του να την απομακρύνει από τον νου του, δεν τα καταφέρνει.

Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και τη Μάρμω να βγουν όλοι μαζί για φαγητό. Αυτή η πρόταση τους φέρνει σε δύσκολη θέση, καθώς αντιμετωπίζουν έντονα συναισθήματα που, σιγά-σιγά, αρχίζουν να τρίζουν τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο Κίτσος αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για την Μάρμω στον Τέλη. «Είμαι ερωτευμένος με τη Μάρμω», του λέει, και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να σταματήσω να την σκέφτομαι».