Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Φώτης, πρώην σύντροφος της Μιράντας, ξαφνικά επιστρέφει στη ζωή της και την απειλεί ότι αν δεν του δώσει χρήματα θα βγάλει στη φόρα το παρελθόν της. Την ίδια ώρα, επιστρέφει και ο Χριστόφορος, ενώ η Γεωργία και ο Πάρης αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Πιπίτσα μπαίνει εμπόδιο στον γάμο της Γεωργίας

Μια ξαφνική εμφάνιση από το παρελθόν έρχεται να αναστατώσει τη ζωή της Μιράντας. Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον πρώην της σύντροφο, τον Φώτη, ο οποίος απειλεί πως θα αποκαλύψει μυστικά της από το παρελθόν, προκαλώντας στη ζωή της μια νέα ταραχή.

Η Μιράντα, σοκαρισμένη από αυτό το ξαφνικό γεγονός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να σκεφτεί πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Παράλληλα, ο νέος ιδιοκτήτης του καταστήματος δίπλα από το ζαχαροπλαστείο προκαλεί νέα προβλήματα.

Στο μεταξύ, ο Ντίνος εκνευρίζεται με τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες του Σίμου και τον καλεί να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ τους μια και καλή. Η Δωροθέα, από την πλευρά της, ανακαλύπτει μια πολύ σημαντική πληροφορία και ετοιμάζεται να αναλάβει δράση. Συναντάει κάποιον που τις δίνει μια σημαντική πληροφορία που την κάνει να καταλάβει πολλά.

Καθώς όλα αυτά συμβαίνουν, ο Βύρωνας, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, συμβουλεύει την Όλγα να μην παραμένει αδρανής, αλλά να προσβάλει τη διαθήκη του Αποστόλη και να αγωνιστεί για ό,τι της ανήκει. Η ζωή της γυναίκας αυτής, που έχει πολλές φουρτούνες τελευταία, είναι σαν σχοινί που τεντώνεται επικίνδυνα, και προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει την ισορροπία της.

Ο Άγης, Η Αμαλία και η Πολυξένη αναζητούν τον Χριστόφορο, ο οποίος επιστρέφει σύντομα και αποκαλύπτει στα παιδιά του τον λόγο που εξαφανίστηκε. Την επόμενη ημέρα, ο Σίμος προσπαθεί να πλησιάσει την Αμαλία, αν και αντιμετωπίζει εμπόδια από τους γύρω του.

Παράλληλα, η Γεωργία και ο Πάρης αποφασίζουν να παντρευτούν. Ο Άγης, ωστόσο, παρακαλεί την αδελφή του να μιλήσει στην πρώην αγαπημένη του και να της αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το παρελθόν της με τον Πάρη. Λίγο αργότερα, η Πιπίτσα μαθαίνει για την απόφαση του Γεωργίας και καταβάλλει προσπάθειες να την εμποδίσει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φώτης εξακολουθεί να είναι σκιά της Μιράντας και να δημιουργεί προβλήματα και αναστάτωση στη ζωή της. Την απειλεί ξανά ότι θα αποκαλύψει το παρελθόν της στον Ντίνο αν δεν του δώσει 30.000 δραχμές. Η Μιράντα, απελπισμένη, ψάχνει απεγνωσμένα να συγκεντρώσει τα χρήματα χωρίς να πει τίποτα στον Ντίνο.

Ταυτόχρονα, η μεγάλη μέρα των εγκαινίων του καταστήματος «Παράδεισος των Κυριών» πλησιάζει. Το κατάστημα ανακτά την παλιά του λάμψη, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται μέσα και έξω από αυτό. Παρόλα αυτά, πίσω από τα χαμόγελα και την χαρά των ανθρώπων, κρύβονται ανησυχία, μυστήριο και θλίψη.