Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο θάνατος του βρέφους προκαλεί βαθιά θλίψη στη Μαρίνα, κι Μάνος γίνεται αποδέκτης και η αγανάκτησή της απευθύνεται προς τον Μάνο όλων των συναισθημάτων της, με αποτέλεσμα να φτάνουν ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Ταυτόχρονα, η Ιουλία βεβαιώνεται ότι η κόρη της να ζει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Βαθιά θλίψη και αδιέξοδο…

Η Μαρίνα βρίσκεται σε έναν αδιέξοδο ψυχικού πόνου. Οι σκέψεις της είναι αφιερωμένες στο μωρό της, το οποίο δεν ζει πλέον, και η θλίψη την κυριαρχεί. Ο Μάνος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την στηρίξει, αλλά εκείνη είναι βαθιά παγιδευμένη στον πόνο της. Αν και ο Μάνος καταβάλλει κάθε προσπάθεια να βοηθήσει τη Μαρίνα, οι ημέρες περνούν χωρίς καμία σημαντική αλλαγή στην ψυχολογική της κατάσταση.

Έναν μήνα αργότερα, επιστρέφει στο ανθοπωλείο που, αλλά τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο. Ευέξαπτη και εκρηκτική, εκδηλώνει οργή ακόμη και προς εκείνους που προσπαθούν να την στηρίξουν. Ο Μάνος ανησυχεί βαθιά για τη Μαρίνα, όπως και ο Ισίδωρος. Προσπαθεί να βρει τρόπους για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτήν την τραγική κατάσταση. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους φαίνεται να μην αρκούν.

Καθώς οι μέρες περνούν, η Μαρίνα δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Αντίθετα, η κατάστασή της φαίνεται να επιδεινώνεται, και η οικογένειά της ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Την ίδια στιγμή, η Ιουλία, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια διαφορετική αλλά εξίσου συνταρακτική κατάσταση. Αναζητά απαντήσεις σχετικά με την κόρη της, που είχε φέρει στον κόσμο πριν από πολλά χρόνια. Η αμφιβολία και η ανησυχία την οδηγούν σε μια γενετική εξέταση, που επιβεβαιώνει τη σκοτεινή αλήθεια: η κόρη της που νόμιζε νεκρή είναι ζωντανή.

Ο Στάθης, την προτρέπει να επικοινωνήσει με την κόρη της που έχει το ίδιο DNA. Ωστόσο, η Ιουλία αντιμετωπίζει έναν ωκεανό συναισθημάτων και διστάζει να κάνει το επόμενο βήμα. Όταν, επιτέλους, αποφασίζει να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την κόρη της, δυστυχώς, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, δεν λαμβάνει καμία απάντηση. Ο Στάθης της ζητά να επιμείνει, αλλά η απόγνωση την οδηγεί σε ένα ακόμη πιο απελπισμένο βήμα: να προσλάβει έναν ντετέκτιβ για να εντοπίσει τα ίχνη της κόρης της.