Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Οι δύο οικογένειες Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές.

Σασμός – Η μοίρα τους χτυπά ξανά

Μια απρόσμενη κρίση θα τους στείλει στο νοσοκομείο, αφήνοντάς τους σε πανικό. Ο μικρός Πετρής αρρωσταίνει ξαφνικά, προκαλώντας αναστάτωση σε όλη την οικογένεια. Ταυτόχρονα, η ανησυχία τους είναι ήδη μεγάλη λόγω των προβλημάτων υγείας του Αστέρη. Η Αργυρώ, ανάμεσα στην αγάπη της για τον Αστέρη και τη φροντίδα για τον γιο της, βρίσκεται σε ακραίο άγχος. Τώρα, περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης του μικρού Πετρή.

Ο Δημήτρης ενημερώνει την οικογένεια για την ανάγκη επείγουσας χειρουργικής επέμβασης για τον μικρό. Η Αργυρώ ξεσπάει σε κλάματα, με τη Μαρίνα να προσπαθεί να την καταλάβει και να τη στηρίξει. Ο Αστέρης παροτρύνει όλους να εστιάσουν στην υγεία του μικρού και να μην ανησυχούν περισσότερο. Οι οικογένειες σπεύδουν στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να βοηθήσουν και να παρηγορήσουν την Αργυρώ. Οι ειδήσεις που έρχονται δεν είναι ευχάριστες, αλλά η ελπίδα παραμένει.

Θα καταφέρει άραγε ο μικρός να ξεπεράσει τον κίνδυνο; Η αβεβαιότητα κυριαρχεί, αλλά η αγάπη και η συμπαράσταση της οικογένειας είναι η δύναμή τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ