Παγιδευμένοι επεισόδια – Ο Κυριάκος συγκρατεί τη φωτογραφία με το μακάβριο εύρημα που είχε ανακαλύψει στη βιτρίνα του χρυσοχοείου. Καθώς την εξετάζει, αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για ένα ανθρώπινο χέρι, στο οποίο κρατούσε μια πένα και ένα σημειωματάριο με την αποκαλυπτική φράση: “Με τη σειρά τους όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παγιδευμένοι επεισόδια – Ο Σταύρος νεκρός

Εντοπίζει επίσης το δαχτυλίδι που ανήκει στον Σταύρο και επικοινωνεί αμέσως με τον Δημήτρη. Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας φτάνουν στο κατάστημα και ξεκινούν την έρευνα. Αποκαλύπτεται ότι η πένα ανήκε στην αδελφή του Σταύρου, την Κατερίνα, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο πηγάδι. Αυτό συνδέει αυτόματα τις δύο υποθέσεις, δυσχεραίνοντας την κατάσταση περαιτέρω. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας αποφασίζουν να μην ενημερώσουν την Άννα και κυρίως την Αγγελική, που είναι εκτεθειμένη λόγω της ανεξήγητης εξαφάνισης του Σταύρου.

Πηγαίνουν στο σπίτι του Σταύρου και παίρνουν αντικείμενα για να ταυτοποιήσουν το dna.Τα αποτελέσματα βγαίνουν και όλοι παγώνουν στο τμήμα. Το χέρι αυτό ανήκει στον Σταύρο. Η Αγγελική φτάνει στο τμήμα και όταν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί καταρρέει. Παράλληλα, στην Εισαγγελία επιστρέφει ο πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Αντώνης Καρέλλης. Οι συνελεύσεις και οι διαδικασίες της δικαιοσύνης συνεχίζουν την πορεία τους, παρά το σκοτεινό κλίμα που κυριαρχεί.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ